Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
EDM electronics:
Американците си правят кривата сметка, че сами ще окупират Луната с тяхната пиратска и колонизаторска генетика, но когато отидат там, ще се окаже, че руснаците и китайците вече са опънали палатките.
В момента в Русия се подготвя грандиозна програма за колонизация на Луната, да видим кой ще е по-напред? :D
Чертежи в публичното пространство няма да намерите. Само ще повтаряте наивно за самоуспокоение: ще, ще, ще..... :D
tobo1:
Само да вметна за младите ентусиасти:
Чертежите не означават реалност. Независимо дали са публикувани в интернет или не.
EDM electronics:
То дори прототипа не означава реалност!
Но ЮлианГ, ако не намери чертежи за секретни технологии в Интернет ;), край, не мож го убеди, че може да се работи по това направление - не е ли всичко прозрачно, мани го...
А пък за скъпите неща, каквито са разработването на един изтребител да речем, се изискват много-много изпитания, също като ваксините, за да се даде старт за производство. Иначе какво се получава:
"Бързата кучка слепи ги раждала" - пример с всички американски самолети, особено Ф-35 - пари на вятъра. А един самолет трябва да може, да работи и да е актуален поне едно поколение /като хладилника/, затова и руснаците не бързат /руските мразове още работят ;)/.
Американеца е показен, той много обича рекламата, пичоуларския вид на изделието, извънземния вид, праскането пред публика, главозамайването - не мисли за бъдещето.
Ето примерно Мъск не бърза с неговия квадратен ел. кросовър, предполагам по тия причини. Сещате ли се на една публична демонстрация излезе един квестор с чук, за да докаже колко здраво е стъклото на новия квадрат, избуха го, а то за нещастие се счупи. :D Но не това е смешното в случая, а това, че руския танк Армата се развали на площада по време на парада - нали всичко руско е боклук, а американското шакалат. :D
tobo1:
Вместо да повтаряш във всички теми едно и също с месеци, вземи направи едно телевизионно предаване. Там показвай за сравнение руски шакалади и американски боклуци. Така ще можеш да убедиш общественото мнение. Те и без това телевизиите се чудят какво да излъчват. Сидеров примерно ще те прилапа веднага в неговата телевизия. Въпроса е колко предавания ще можеш да запълниш със сравнения на реални продукти, които не са предназначени за изтрепване и разрушение. Ако питаш мен и за 1 ще ти е трудно, но ти си спецът, ти ще кажеш.
EDM electronics:
tobo1ти не се ли насити да гледаш и да слушаш по националните телевизии не с месеци, а вече 32 г. САМО лоши неща за Русия, то агресия, комунизъм, некадърщина и т.н., тук същото продължение, е аз поне показвам и другата гледна точка съвсем скромно пред тясна публика?
Къде ме пращаш по кабеларки, нека да е в национална медия. Дали ще ми разрешат такава свобода на словото, как мислиш? Предполагам няма да ми липсват симпатизанти. :)
И да ти вметна:
Продукти не за "разрушение и убиване", а защита.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия