Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (110/188) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: tobo1 в Юни 25, 2021, 07:47:39 am ---
Прави разлика между корупция и еднолично феодален режим.
Прави разлика между синьо и зелено, без да вижда всичко в червена мъгла.

Тигре, тигре.....

--- Край на цитат ---

Той умния човек прави разлика и от прокси демокрация и истинска демокрация.
Прави разлика и от колониално управление и истинско равнопоставено партньорство.
Прави разлика и от "феодализма" на Кадафи и Садам Хюсеин с насила въведената чрез инвазия и външен преврат прокси колониална американска демокрация, довела но над 1 мил. жертви и обрекла на глад и мизерия две страни с постоянна гражданска война.

Та умния човек ги назнайва тия неща.

GMG:
    Назнайва от къде?
Кога последно ходи в Либия или Ирак?

(минава се без PSR), съберете кураж с витан и идете да видите на живо, то тъй всеки може да чете сякви вестници.

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Юни 25, 2021, 01:45:45 pm ---    Назнайва от къде?
Кога последно ходи в Либия или Ирак?

(минава се без PSR), съберете кураж с витан и идете да видите на живо, то тъй всеки може да чете сякви вестници.

--- Край на цитат ---

Трябва ли да ходим до слънцето и луната, за да разберем, че съществуват, светят и т.н.? - що за простотия...
То и до Русия не сме ходили, но знаем, че Путин я спаси от лапите на колонизатора.
За Сирия също няма ПСР-тест, отиди и ми докладвай как е там. Ако не отидеш с кораба, не те признавам, няма да те "извиня".  :D

GMG:
   Лошоооо, много лошо...
Ами хич не е простотия да ти кажа, сега след като разбирам, че и в Русия не си ходил, отпада смисъла да си губя времето да пиша.

И в Дамаск искат тестове, ако не ми вярваш, няма значение, не обичам кораби а камиони. ;)

GMG:
     Забравих!
   Понеже е валежно тука и са зачетох в някои теми тука, бих та попитал EDM electronics, първо:
  Занимаваш ли са още с електроника, щото имам питане относно един проц. на хладилник.
 Второ: С витан брачеди ли сте или братя по гъз, тоест дупе по-меко казано, нищо че той варналия, а ти от града на стоте войводи и дъл са познавате лично.

Не че много съм любопитен, но ми става интересно поради разни съединения между Вас.  :D
Защото в предния си пост пишеш в мн. число, че не сте скитали тук-там, та затова..

Разбира се, че това можеше да го напиша и на ЛС, но хората искат отговори, искат не причинно, а следствените връзки - все пак си модератор те направиха и са чудим защо.
След като си модер, трябва да разкриеш някакви неща, защото си публична личност.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия