Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
Ksurnev:
Нннн...да!!!
Рибите в тигана се пекли на един огън и не си вярвали; всяка казвала, че я пари най- много.
Явно, че няма да се научите да гледате на нещата като БЪЛГАРИ, продължавайте в същия дух и ще си седим на същото дереже, като фоби и фили, ама повече като като фаги.
Да България е пълн с фаги - ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ.
Калисас нихта.
EDM electronics:
--- Цитат на: GMG в Юни 25, 2021, 03:47:55 pm --- Първо:
Занимаваш ли са още с електроника, щото имам питане относно един проц. на хладилник.
Второ: С витан брачеди ли сте или са познавате лично.
След като си модер, трябва да разкриеш някакви неща, защото си публична личност. ;)
--- Край на цитат ---
GMG, прочетох ти поста още по обяд, но не можах да ти отговоря, защото всеки ден от 13:00 до 21:00 съм за риба на язовира и чеша пъпа. Не мога да пиша от телефона. Работното ми време там е 8 часа. :)
Витан е от Варна, познавам го. Той има малък семеен хотел до Варна, канил ме е, но така и не остана време да го посетя, защото на Черното море освен цаца и граца друго няма, а аз си падам по трофеите - максималист съм. ;)
Иначе за публичността какво да ти кажа?
Питаш ме дали се занимавам още с електроника? - да, всеки ден ходя за риба сред природата. :)
Да ти мязам на такъв, който ще отиде в САЩ да слугува, да стане роб и сега когато съм в полова мощ и зрялост на 34 г., да пера чекии в някой камион ли, или като някой прос, да ходя при дебели, ниски и пъпчиви мексиканки за по 20 долара.
Не, това не е за мен. Аз съм по рускините. Обичаме се с братския руски народ. ;)
От 15 юли идват моите приятелки рускините на Свети Влас и ще съм там до средата на август. Ще играем казачок всяка вечер на брега на морето, а през деня караме спортни лодки. :D
После заминавам в Гърция да си порежа маслиновата гора, че ме чака тежък селскостопански труд, ще лъскам и жигулата. :D
Как е тира, чешеш ли пъпа? Що не каза по-рано, че си тираджия ве, та това обяснява много неща? :D
Скалъпих набързо 2-3 кадъра от преди малко, да видиш как се мъча аз по цял ден, не е лесна моята, тежък физически труд: :D
Викам си, на тия в САЩ им е по-добре от мен, дано и аз някой ден като тях.... ;D
https://www.youtube.com/v/gRqUOfNb8us
GMG:
Мче С.Влас е там до нас наблизо в ляво, имаш ми телефона и може да ми чукнеш по някое време да ги преслушаме тез казакинчета. ;D
В морето има и калкан да ти припомня.
Добри кадри си щракнал, мерси за пейзажа. ;)
Малко нарушихме темата за стар уарс, ма селския Витко ще на извини .. :)
Михаил Кузмов:
Атакааа! Мчи, много сте зле бре! Кой хотелче, кой чеше пъп! Представям си при Тодор Живков как щяхте да сте!
Щото сега е много зле!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 26, 2021, 04:07:55 pm ---Представям си при Тодор Живков как щяхте да сте!
--- Край на цитат ---
Радио-техническа интелигенция. Доказуемо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия