Гледам добре сте ме наредили докато ме няма.
Нали знаете
, обикновено събота и неделя чеша пъпа по 24 часа в денонощието.
Михаил Кузмов е много прав за всичко в поста си.
Когато е умрял
Тодор Живков, аз съм вървял прав под масата. За него само си спомням от детските ми спомени, че го заровиха в гроба с лице към земята, за да може един ден точно вашето неблагодарно поколение - пенсионери, да го отровите и да му целувате гъза за всичко дето е направил за вас, а не сега да му се подигравате.
Навремето кралете си харесвали тия дето били забавни и ги назначавали за придворни шутове.
Радико го канонизирам за форумния шут, толкова е забавен, така съм се смял с него. Дори дадох на един приятел да прочете как ме е курдисал и той ми вика:
- А'ве тия ми приличат на ония, дето перат чекии по цял ден пред монитора. Обясних му, че не е точно така, защото
искат, но не могат. Логиката на
Радико може да я конкурира по тъпотия само
tobo 1.
Тия двамата умници ме запозодряха или "разкриха", като разузнавач от КГБ.
Радико хал хабер си няма що е туй чесане на пъпа.
Работи в Германия и от работа незабавно в квартирата, да не похарчи някой лев. Не е отишъл на един концерт на Аксепт, Удо, Раймщайн и т.н., да не изхарчи 20-30 евро за духовна храна. Пазарува от най-евтините маркети, като Лидал, все стоки с изтекъл срок на годност - вкиснати.
tobo 1 пък когато и да вляза във форума, все му свети профила. Имам чувството, че сън не го хваща да контрира някой. Излез малко от тая панелка бе човек, да ти пратя 5 лв. да пиеш едно кафе, ако нямаш?