Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
Аtos:
Хм...обърнахте форума на чат...на свободна раздумка?
Няма лошо шеги и закачки, но...покрай сериозните неща! Иначе да се прекръстим ли, що ли?
GMG, започваш пак да изнагляваш в изказните средства! Мнението си е твое, голямо значение има обаче как го представяш!
Забравяш някои минали неща май?
EDM electronics:
Гледам добре сте ме наредили докато ме няма. :D
Нали знаете :D, обикновено събота и неделя чеша пъпа по 24 часа в денонощието. :D
Михаил Кузмов е много прав за всичко в поста си.
Когато е умрял Тодор Живков, аз съм вървял прав под масата. За него само си спомням от детските ми спомени, че го заровиха в гроба с лице към земята, за да може един ден точно вашето неблагодарно поколение - пенсионери, да го отровите и да му целувате гъза за всичко дето е направил за вас, а не сега да му се подигравате.
Навремето кралете си харесвали тия дето били забавни и ги назначавали за придворни шутове.
Радико го канонизирам за форумния шут, толкова е забавен, така съм се смял с него. Дори дадох на един приятел да прочете как ме е курдисал и той ми вика:
- А'ве тия ми приличат на ония, дето перат чекии по цял ден пред монитора. ;D ;D
Обясних му, че не е точно така, защото искат, но не могат. :D
Логиката на Радико може да я конкурира по тъпотия само tobo 1.
Тия двамата умници ме запозодряха или "разкриха", като разузнавач от КГБ. :D
Радико хал хабер си няма що е туй чесане на пъпа.
Работи в Германия и от работа незабавно в квартирата, да не похарчи някой лев. Не е отишъл на един концерт на Аксепт, Удо, Раймщайн и т.н., да не изхарчи 20-30 евро за духовна храна. Пазарува от най-евтините маркети, като Лидал, все стоки с изтекъл срок на годност - вкиснати. :D
tobo 1 пък когато и да вляза във форума, все му свети профила. Имам чувството, че сън не го хваща да контрира някой. Излез малко от тая панелка бе човек, да ти пратя 5 лв. да пиеш едно кафе, ако нямаш? :D
Радико:
--- Цитат --- Радико го канонизирам за форумния шут, толкова е забавен, така съм се смял с него
--- Край на цитат ---
Еее камък ми падна от сърцето ЕДМ.
Като разбрах, че мненията ни са напълно взаимни.
Аtos:
Не ми е приятно да заключвам теми, но май пак ще се наложи...ако не се отърсите от личностните си нападки!
Михаил Кузмов:
Еее Atos, не подозираш ли колко СЕ се лее в тази раздумка? Недейте се правете на Путин! Ние не сме Навални, няма страшно да направим разкрития не лице приятни! Кой каквото има не си го крие!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия