Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
Ай, и тия ще ходят на Марс 8) Няма кой да им калкулира, че с химически двигатели е прецаквация, ма нейсе.
Изглеждат ми по-пекани от бай Илон Мъсковски. Но без връзки с Пентагона, кинти йок.
Нищо де,
3D принтиране на ракети, е те тука:
https://www.youtube.com/v/6d-Rhi5kRyw
Същото го има и на английски...
VITAN:
https://www.youtube.com/v/fzgiVzerP8g
Загадочный случай с европейскими спутниками
GMG:
@VITAN, нужно ли е да си губиш Времето в тубата
и да гледаш хората как го правят?
Помисли ТИ как остаря с твоята ламБа и как ти мина живота участвайки в безсмислената пропаганда, завличайки невинни хора около теб.
Не мисля, че не знаеш за записа на душата и как СЕ връща всичко....
Защо го правиш?
Какво те кара да си такъв?
Всички сме хора, но както е казано в Библията - пръс ставаш после, което не вярно..
Ти Витане в кое вярваш?
Какво мислиш ще изникне след теб?
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 22, 2021, 06:03:06 pm ---...Но без връзки с Пентагона, кинти йок.
--- Край на цитат ---
А Пентагона от кой взима кинти бе Витане? Да, сега ще ми разтягаш дъвката че ги печатат на тонове, че всеки момент картонената кула на долара ще рухне... ама тия вече 100 години си живеят така, и изобщо не им пука - ще стигнат и до Луната и до Марс, докато строгата фискална политика на прекия им конкурент го държи на ниво "балистична ракета от 50-те години на 20-ти век".
Па добре че бай Илон Мъсковски не се цигани и няма нищо против да му ползват ноу-хау-то... та се сетиха че мое да се лети с на метан, че може първата степен и да се ползва повторно... току-виж след 20 години се научили да го правят и това :)
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 07:43:44 am ---...как ти мина живота участвайки в безсмислената пропаганда, завличайки невинни хора около теб.
--- Край на цитат ---
Така е, само политкоректно трябва да се говори, съгласно правата линия на Партията демократическа.
Защо демократическа и чия демократическа - тест, който не можеш да минеш.
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 07:43:44 am ---Всички сме хора, но както е казано в Библията - пръс ставаш после, което не вярно..
--- Край на цитат ---
Каква Библия, ти не беше ли дъновист?! Какво общо имате вие с нея?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия