Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (134/188) > >>

GMG:

Има ли изобщо значение какви сме, щом пърдим?  :)

Явно си ми разбрал подтекста, което те дига малко
 ма другото не ясно.  ;)

Що са дървиш безсмислено, кога беше техничар кат Едм, кога станахте разбиратели У политиката без да сте ходили по места и приказвали с талибани..

Да знайш - навсякъде има хора и хора, едните са хубави, другите мислят как да та опънат, въобще така е било от време оно и така ще бъде...

Скоро ходих в една арабелска държава, ако може да са нарече такава - и найш ко ми каза кумана там - знам къде е БГ, ходил съм и много добре, ма няма никой....  ;)

Сигурно се сещаш, че от пирамидално време, Света не се е променил и така ще отиде още толкова...
Затова питам - ще ти ститне ли живота да са прайш на разбирател?

Ничево личново ..  ;)

VITAN:

--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Има ли изобщо значение какви сме, щом пърдим?  :)

Да знайш - навсякъде има хора и хора, едните са хубави, другите мислят как да та опънат,...
--- Край на цитат ---
Явно има.

--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Затова питам - ще ти ститне ли живота да са прайш на разбирател?
--- Край на цитат ---
Кой си ти, че да ти искам разрешение?!

--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Ничево личново ..  ;)
--- Край на цитат ---
Да се правиш на интересен, ма барем научи езика (на който)...

P.s.: Поздрави синчето: Почивай в мир, Америка!, автор Пол Робъртс, Доктор на икономическите науки, заместник министър на финансите по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейгън.

https://bgr.news-front.info/2021/08/23/pochivaj-v-mir-amerika/

GMG:
    1- Явно няма
2- Аз съм GMG и никъде няма ходиш без мен   ;D
3- езика го знаех преди, сега не ми трябва  ;)

П.С.  Синчето и така си живее добре, ти не се притеснявай, там ако падне бомба няма си дойдат заради такива като Вас....

VITAN:

--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 02:14:48 pm ---П.С.  Синчето и така си живее добре, ти не се притеснявай, там ако падне бомба няма си дойдат заради такива като Вас....
--- Край на цитат ---
А за куршумите, пак ли ние отговаряме?!
Аргументация:
https://www.youtube.com/v/WvvNLNaWVwA
Сказка кончилась: мир увидел Америку настоящую!

juliang:
Витане, това се отнася с пълна сила и за Русия. Или искаш и аз да ти пускам пропагандистки клипчета?
Да ти описвам ли колко икономически мастодонти са изоставени и не работят от десетилетия? Да ти показвам ли изоставени руски градчета?
За Афганистан е същото - едните отидоха 80-те години на миналия век, правиха се на големи, и си тръгнаха с подвити опашки. Другите не научиха урока и повториха грешката 30 години по-късно.

Дотам гледах клипчето... да си призная :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия