Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
GMG:
Има ли изобщо значение какви сме, щом пърдим? :)
Явно си ми разбрал подтекста, което те дига малко
ма другото не ясно. ;)
Що са дървиш безсмислено, кога беше техничар кат Едм, кога станахте разбиратели У политиката без да сте ходили по места и приказвали с талибани..
Да знайш - навсякъде има хора и хора, едните са хубави, другите мислят как да та опънат, въобще така е било от време оно и така ще бъде...
Скоро ходих в една арабелска държава, ако може да са нарече такава - и найш ко ми каза кумана там - знам къде е БГ, ходил съм и много добре, ма няма никой.... ;)
Сигурно се сещаш, че от пирамидално време, Света не се е променил и така ще отиде още толкова...
Затова питам - ще ти ститне ли живота да са прайш на разбирател?
Ничево личново .. ;)
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Има ли изобщо значение какви сме, щом пърдим? :)
Да знайш - навсякъде има хора и хора, едните са хубави, другите мислят как да та опънат,...
--- Край на цитат ---
Явно има.
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Затова питам - ще ти ститне ли живота да са прайш на разбирател?
--- Край на цитат ---
Кой си ти, че да ти искам разрешение?!
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 11:54:10 am ---Ничево личново .. ;)
--- Край на цитат ---
Да се правиш на интересен, ма барем научи езика (на който)...
P.s.: Поздрави синчето: Почивай в мир, Америка!, автор Пол Робъртс, Доктор на икономическите науки, заместник министър на финансите по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейгън.
https://bgr.news-front.info/2021/08/23/pochivaj-v-mir-amerika/
GMG:
1- Явно няма
2- Аз съм GMG и никъде няма ходиш без мен ;D
3- езика го знаех преди, сега не ми трябва ;)
П.С. Синчето и така си живее добре, ти не се притеснявай, там ако падне бомба няма си дойдат заради такива като Вас....
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Август 23, 2021, 02:14:48 pm ---П.С. Синчето и така си живее добре, ти не се притеснявай, там ако падне бомба няма си дойдат заради такива като Вас....
--- Край на цитат ---
А за куршумите, пак ли ние отговаряме?!
Аргументация:
https://www.youtube.com/v/WvvNLNaWVwA
Сказка кончилась: мир увидел Америку настоящую!
juliang:
Витане, това се отнася с пълна сила и за Русия. Или искаш и аз да ти пускам пропагандистки клипчета?
Да ти описвам ли колко икономически мастодонти са изоставени и не работят от десетилетия? Да ти показвам ли изоставени руски градчета?
За Афганистан е същото - едните отидоха 80-те години на миналия век, правиха се на големи, и си тръгнаха с подвити опашки. Другите не научиха урока и повториха грешката 30 години по-късно.
Дотам гледах клипчето... да си призная :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия