Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Ноември 17, 2021, 12:46:28 pm ---Витане Витане.
Пак вярваш "както винаги де"
На разни идеиологически измислици.
--- Край на цитат ---
Защо да не вярвам на руският министър на отбраната за ювелирната точност и за постъпването на въоръжение? И на какво конкретно не трябва да вярвам, че не става ясно?!
И не се сещам за държава, на която това в достатъчно количество да стои това чудо на бойно дежурство. И тук можеш ме светна...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2021, 10:37:52 am ---Израел, Китай, Щатите... дори и Индия има такава технология от десетилетие. Време беше и тия с ушанките да изсекат нещо с брадвите ... :)
--- Край на цитат ---
Вестник "Работническо дело", време оно: Кратка статийка - СССР изстреля 8 спътника. После изстреляни още 8, които унищожили първите 8.
Хулио, пак се правиш на малък.
Радико:
Нещо не ми е излезнал целият текст иначе нямаше да ме питаш.
На руският министтр на отбраната не трябва да му вярваш защото използването на ядрени оръжия или такива с бризантно действие във откритият космос е доста безсмислено начинание. Защото в космоса липсва средата в която да се разпространи ударната вълна на която разчитат тези оръжия.
dmitarp:
един мощен ядрен взрив в близка околоземна орбита ще унищожи комуникацията не за часове а за дни, може и месеци, и после всички спътници стават безсмислени
Радико:
Да бе да. Може и да е било така преди педесетина години. Сега на комуникационните спътници не им пука от ЕМП трябва да е в непосредствена близост със огромно поле за да ги разстрой. Обаче в космоса разстоянията са много много по големи спътник над София и спътник над Бургас въобще не са на 300 километра един от друг.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия