Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (148/188) > >>

VITAN:
EDM, до колкото помня, това носи почти тон "взривчатка". Имперските кръстосвачи не доближават това на по-малко от 400 км.

Но какъв STAR WARS без супер-пупер РЕБ ?! А, нещо километрите станаха 2000 ?

https://www.youtube.com/v/dJElw6kckXI
А, защо ли американците вече не могат да си позволят яки немски коли, а това го правят предимно китайци?!

EDM electronics:
Разбира ли се за какво говоря?
Ако не, то това, че руснаците са около 20 г. напред във военните технологии от САЩ, а от останалия свят на 40-50 г.
Едните още нямат прототип на хиперзвукова ракета, а другите вече имат противоотровата. И не е мултика. Мултики има само в пропагандистките канали на дядо ви Сорос.  :D

Най-добрия и най-убедителния аргумент в дипломацията е ОРЪЖИЕТО! Всичко останало е популизъм.  :)

https://www.youtube.com/v/2WRVtqVVjl0

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 04:32:07 pm ---Разбира ли се за какво говоря?...

Най-добрия и най-убедителния аргумент в дипломацията е ОРЪЖИЕТО! Всичко останало е популизъм.  :)

--- Край на цитат ---
  Това не е добре EDM electrnicos, не знам дали си служил, къде и как, но оръжието е прът в колелото на развитието на човека като вид и същност.

Ако нямаш кого да милваш, тачиш и възпитаваш като деца, поколение и т.н., може да се запишеш в отбраната на предпочитаната държава.

Там дават пари и разноски спрямо дейността като пример давам Камбоджа където бяхме преди време, но остава сакатлъка и спомена за другарите.  ;)

Оставете политиката!
Това е призив към общността на "мазето", защото мисля не сте толкова читави - не можете да оцелеете осем месеца на змии и рапани...  ::)

Не подценявам никой, ма бъдете умни!  ;)

EDM electronics:
GMG, това са разсъждения на редник.
Много работи на са ти ясни.

GMG:
   Да, не са ми ясни, и не са ми интересни, затова наблягам на друго, Вие с Витан двойка ли сте, също не ме интересува, гледам от моя перископ, виждам, че на моменти се осирате - давате чужди видеа на някви хора в тубата - нямате ли ваши, собствени?

Тук в мазето нз да се прай лайф, но ще е добре - помислете!   ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия