Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
EDM, до колкото помня, това носи почти тон "взривчатка". Имперските кръстосвачи не доближават това на по-малко от 400 км.
Но какъв STAR WARS без супер-пупер РЕБ ?! А, нещо километрите станаха 2000 ?
https://www.youtube.com/v/dJElw6kckXI
А, защо ли американците вече не могат да си позволят яки немски коли, а това го правят предимно китайци?!
EDM electronics:
Разбира ли се за какво говоря?
Ако не, то това, че руснаците са около 20 г. напред във военните технологии от САЩ, а от останалия свят на 40-50 г.
Едните още нямат прототип на хиперзвукова ракета, а другите вече имат противоотровата. И не е мултика. Мултики има само в пропагандистките канали на дядо ви Сорос. :D
Най-добрия и най-убедителния аргумент в дипломацията е ОРЪЖИЕТО! Всичко останало е популизъм. :)
https://www.youtube.com/v/2WRVtqVVjl0
GMG:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 04:32:07 pm ---Разбира ли се за какво говоря?...
Най-добрия и най-убедителния аргумент в дипломацията е ОРЪЖИЕТО! Всичко останало е популизъм. :)
--- Край на цитат ---
Това не е добре EDM electrnicos, не знам дали си служил, къде и как, но оръжието е прът в колелото на развитието на човека като вид и същност.
Ако нямаш кого да милваш, тачиш и възпитаваш като деца, поколение и т.н., може да се запишеш в отбраната на предпочитаната държава.
Там дават пари и разноски спрямо дейността като пример давам Камбоджа където бяхме преди време, но остава сакатлъка и спомена за другарите. ;)
Оставете политиката!
Това е призив към общността на "мазето", защото мисля не сте толкова читави - не можете да оцелеете осем месеца на змии и рапани... ::)
Не подценявам никой, ма бъдете умни! ;)
EDM electronics:
GMG, това са разсъждения на редник.
Много работи на са ти ясни.
GMG:
Да, не са ми ясни, и не са ми интересни, затова наблягам на друго, Вие с Витан двойка ли сте, също не ме интересува, гледам от моя перископ, виждам, че на моменти се осирате - давате чужди видеа на някви хора в тубата - нямате ли ваши, собствени?
Тук в мазето нз да се прай лайф, но ще е добре - помислете! ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия