Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (149/188) > >>

EDM electronics:
Хайде да не ми даваш акъл и оценка, какво да говоря и къде?
Като имаш други интереси, не си пъхай носа там където ги нямаш. Има достатъчно теми във форума, които да удовлетворят всички интереси. Не си ти тоя, който ще казва кой какви интереси ще има и за какво да говори.

VITAN:
EDM, тия дъновисти са много тегави. Кто цяло не заслужават отделеното време.

Наскоро ме помолиха да дам мое инфо за помощ на една дъновистка.
Понеже знаех, че е била болна от рак, започнах разговора по начин, по който смятах, че съм максимално полезен.
Но не би!
Оказа се, че и нарушавам мисло-формите. И бъгна!
Накрая остана като цяло доволна, но трябваше да бъда нахокан, като човек,
който руши някакви уникални вселенски (т.е. нейни) творения, сензори или не знам какво си там...

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 06:02:59 pm ---Хайде да не ми даваш акъл и оценка, какво да говоря и къде?
Като имаш други интереси, не си пъхай носа там където ги нямаш. Има достатъчно теми във форума, които да удовлетворят всички интереси. Не си ти тоя, който ще казва кой какви интереси ще има и за какво да говори

--- Край на цитат ---

Прав си, не трябва да се меся!
Що за каун тряба да си,  за да са меси--  ???
... в напредналите  и качествените разбиратели в Света.  ;D

" чичо, що кашляш?"   ;D

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Януари 29, 2022, 08:30:46 pm ---      Прав си, не трябва да се меся!

--- Край на цитат ---
Радвам се, че си разбрал. Дано повече не правиш подобни забележки, кой за какво да говори, при условие, че не ти пречи ти да говориш за каквото си искаш и в която тема си искаш - това е демокрацията.  :)

Представи си, ако ти си говориш с някой и аз като 3-то лице се намеся във вашия разговор, как ще се почувстваш, да ви забраня да си говорите на темата, която вие сте си избрали? Ей това правиш ти от край време и аз от край време си трая, да не ти направя забележка.

Не съм толкова невъзпитан, че да си позволя да казвам кой какво да си говори, за какво и с кого!

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 04:32:07 pm ---https://www.youtube.com/v/2WRVtqVVjl0

--- Край на цитат ---
ЕДМ, а какво трябваше да видя във видеото? :) Изгледах го цялото, честно.

И още един въпрос, ако позволиш... Значи тия хиперзвукови ракети все пак не са "безсмъртни", все пак могат да бъдат свалени?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия