Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (153/188) > >>

valex:
Vitan пак се издъни техниката:) :):):)
Да ти пусна ли видео как ти теглят Армадата?

VITAN:
1. Официално бе заявено, че новобранеца не се е справил с копчалъците.
2. Теглене не съм виждал, но щом казваш - може и да бъркам.
3. Защо си мислиш, че преди много време всички са били на ясно с тогава top secret техниката?

Е, виж колко са дървени руските таблети:

https://www.youtube.com/v/ZkznFkSzZTs

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 30, 2022, 08:26:32 am ---Щото са учения на украинската армия.
Защото преди да почнат ученията бомбардираха Донецк и Луганск. Ей така, без да имат учения. С'я като имат учения украинците имат основателно притеснение, че могат да бомбардират и Харков.

--- Край на цитат ---
Представяш ли си руско-венесуелски учения на американсктата граница и руснаците да упражняват мятане на атомни бомби, какъв вой ще има?  :)

Фашистите в Украйна са спонсорирани от демократите в САЩ. Изглежда само ти си наивника, че интересите им са да защитават демокрацията, или се правиш на улав?
Примерно в Саудитска Арабия, където все още убиват жените с камъни, американците на защитават човешките права и демокрация, но видиш ли оказват помощ на фашисти. Има сключен международен договор в Минск, но украинците не го изпълняват. Разбира се това не е от значение - дават се оръжия да се избива местното население и да се подклажда гражданската война. Ето това е американската демокрация. Време е не украинците, а те да получат шутове такива, че да ги види целия свят каква кръгла нула са във военно отношение, дори виетнамците ги ебаха, а от Афганистан избягаха позорно, като страхливци - муджихидите ги наритаха.  :)

Хайде и малко хай-милитъри-тек, да се видят по-отблизо нещата от погледа на американците:

https://www.youtube.com/v/VlRdHLkCKtI

EDM electronics:

--- Цитат на: valex в Януари 30, 2022, 02:48:36 pm ---Vitan пак се издъни техниката:) :):):)
Да ти пусна ли видео как ти теглят Армадата?

--- Край на цитат ---

Аз да ти намеря ли статиите по повод:  ;)

"Най-новият супер самолетоносач на Военноморските сили (ВМС) на САЩ от клас „Форд“ се е повредил по време на ходовите изпитания, предава РИА Новости. Неизправностите са били намерени в парните турбини на кораба, затова се е наложило той да бъде върнат в корабостроителницата."

Теглен е позорно на буксир. Целият свят чу и видя това.  :D

juliang:
Викаш друго си е да изгори още на дока където се строи... то си е у нас, в задния двор, не е толкоз срамно.

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 30, 2022, 04:37:36 pm ---... а от Афганистан избягаха позорно, като страхливци - муджихидите ги наритаха.  :)

--- Край на цитат ---
Аз ти казах какви ще са последствията от това, ти не вярваш. Кат ония с брадите почнат да карат блъскащите се колички в парка Лужники, дано се сетиш какво съм говорил.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия