Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (154/188) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 30, 2022, 05:13:24 pm ---
Аз ти казах какви ще са последствията от това, ти не вярваш. Кат ония с брадите почнат да карат блъскащите се колички в парка Лужники, дано се сетиш какво съм говорил.

--- Край на цитат ---
Е няма как да ти се сбъднат желанията.  :)
Нали ме знаеш, с геополитиката ставам, с геополитиката лягам и съм бая в час.  :D

Още преди американците да бягат през глава от Афганистан, позорно пред лицето на противниците им, които ги разбраха колко струват, брадатите студенти /талибаните/ отидоха най-напред при Путин, прие ги Лавров, да търсят милостиня.

Приеха решение Афганистан да стане пътен коридор на енергийните ресурси към Китай. Талибаните ще изкарват кешовица от руските ресурси.  :D
Сори, няма да стане така, както ти се иска.  :)

Радико:

--- Цитат ---  Приеха решение Афганистан да стане пътен коридор на енергийните ресурси към Китай. Талибаните ще изкарват кешовица от руските ресурси.  :D
Сори, няма да стане така, както ти се иска.  :)
--- Край на цитат ---
Хм а от къде трябва да тръгват тия енергиини ресурси???
Гледам гледам на картата освен от Иран от всякъде другаде пътя през Авганистан нещо много крив ми иде. А за чии чеп им е на Иран и талибаните да се договарят с посредник християнин.
Отдавна не бях чел толкова тъпо изказване в тоя форум.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Януари 30, 2022, 08:46:25 pm ---Хм а от къде трябва да тръгват тия енергиини ресурси???
Гледам гледам на картата освен от Иран от всякъде другаде пътя през Авганистан нещо много крив ми иде. А за чии чеп им е на Иран и талибаните да се договарят с посредник християнин.
Отдавна не бях чел толкова тъпо изказване в тоя форум.

--- Край на цитат ---
Тебе колкото те има в електрониката, толкова и в геополитиката.  :D

Радико:
Ма то не е нужно да те има бе. Нужно е да имаш съвсем малко досетливост за да хванеш един атлас или да отвориш гугъл мапс и да опиташ да прекараш права линия от коя и да е точка в Русия до коя и да е точка в Китай така че въпросната линия да пресече Авганистан. А и да не забравяме, че Русия и Китай имат жиляди километри обща граница.

nasko:
Русия и Китай имат обща граница, но при кофти терен.
За това сега се договаря газопровод от Русия, през Монголия в Китай.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия