Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 01, 2022, 08:18:26 pm ---Ползвам Касторл-Голд-Синтетик оригинално немско, не турско купено от България. Маслото струва 73 лв. и издържа 20 000 км.
--- Край на цитат ---
Никога, повече Кастрол! Ако ще пред мен от да го правят по оригинална рецепта!
Напатих се от това масло. На 7000 км и смени звука на мотора. Хем в автосервиз ми сменяха маслото с гаранция че е оригинал немско. Сега си поръчах Wolf да видим какво ще излезе от директен вносител, уж. Имало баркод с който в сървъра на самият производител или директен вносител проверяваш дали е оригинално. Този път сам ще го сменям, че нещо автосервизите бая заалчняха и ...........
Най бях доволен от едно руско масло със нано частици, ама пустите му европейци наложиха ембарго и вече не го внасят. Нямаше износване.
Радико:
Plcsoft
На мен колата ми изгори от София до Франкфурт 4 литра масло там за около още 2000 км. Още 4 и маслото което бяхме взели за резерва в една туба от минерална вода свърши. Влязохме в един "Реал" и купихме едно доста евтино марка на Реал. И познай. В следващите около 6+7 хиляди километра нивото на маслото не помръдна от средата на пръчката.
Абе "БРБ" сме
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Февруари 01, 2022, 10:31:30 pm ---Plcsoft
На мен колата ми изгори от София до Франкфурт 4 литра масло там за около още 2000 км. Още 4 и маслото което бяхме взели за резерва в една туба от минерална вода свърши. Влязохме в един "Реал" и купихме едно доста евтино марка на Реал. И познай. В следващите около 6+7 хиляди километра нивото на маслото не помръдна от средата на пръчката.
Абе "БРБ" сме
--- Край на цитат ---
При мен не харчи маслото, не съм доливал обаче на ниски обороти взе да се чува леко чукане от клапаните. Ходих при един познат, мери вискозитета и се оказа, че вискозитета на маслото е под нормата. Вика - много изтъняло! Няма и 7000км изминати с това масло. А иначе ме обрулиха 120лв и уж гарантирано било внос от немско! Грънци, немско! Кой знае в кое мазе или гараж е наливано.
EDM electronics:
Дялали с теслата, дялали с брадвата, малко ушанки, малко самогон, малко скъсана ватенка, червени петолъчки и накрая се получило ето това, та да им завиждат: :D
Разстоянието от световния милитаристичен окупатор /окупирал и България с 4 военни бази/ вече е поне 20 г. преднина за СССР. :D
https://www.youtube.com/v/y4BGuwwwqHA
plcsoft:
Да си припомним едновремешните комунистически мурафети.
https://www.youtube.com/v/xHvGAIgx9ps
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия