Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
--- Цитат на: Ksurnev в Март 23, 2022, 07:58:37 pm ---Витя, пак са направи на Лев Яшин, ама то става май редовно.
--- Край на цитат ---
Да ти кажа тая елементарна работа, но първо ми кажи:
1. Какво е: HACKTIVIST & Script Kiddies.
2. Какво са ми направили Възраждане, та да дам на горните 2 категории възможност да ръчкат и шашкат WEB админа. Той, ако е опитен няма да се ошашка, но като гледам сайта - няма гаранция.
Ksurnev:
Може и да не знам, по-вероятно е да знам, но не става въпрос за това, а за Яшин.
VITAN:
Когато започна да се чувствам длъжен да отговарям на всякакви въпроси, ще обявя това публично.
Не съм искал, не съм ти казал.
Да ти каже друг, вероятно тук има поне 1-2-3, които могат да ти кажат. Те защо не ти казаха?
VITAN:
https://www.youtube.com/v/9xGqL6aAMpM
"САЩ успяха да пуснат хиперзвук. Е... Почти успяха."
Много неща са, но за хиперзвука е след 45-та минута. Дълго и напоително.
И за проблемите на бай Илон Мъск има, но защо ли от тая страна на желязната завеса не се коментират?
dmitarp:
Руският хипер звук е обикновена балистична ракета за ускорител и след това управляемо бездвигателно тяло. Докато американската хипер звукова е същинска, горенето на горивото става от кислорода от въздуха при хиперзвукова скорост, което никак не е леко да се организира. Има съществена разлика, докато едната система използва вариация на стара технология то другата си е чисто нова технология.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия