Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
valex:
Копейката - новия биткойн :):):)
VITAN:
Радико, интересни сте ми вие фобчетата. Когато станете безпомощни, се обръщате към нашите ценности.
--- Цитат на: Радико в Юни 07, 2022, 11:36:35 pm ---Аре стига бе. Пак ли го ударихте на политиканстване. Аре засрамете се бе.
--- Край на цитат ---
Във вашите евроатлантически няма срам! Изобщо. От думата съвсем.
Достатъчно е да си имал работа с англичани и доказателствата са излишни.
Иначе ви дадох 3 филма за хай-тек без коментар и последваха изхождания. И още инфо от моя страна.
Да си бяхте мълчали. А то и да спамите продължавате не по темата.
Ако искате по темата нещо различно, то само такова:
https://www.km.ru/joke_day/898070
valex:
VITAN
Спамиме точно така както ти спамиш в другите теми.
Поне имаш кораф съдружник да трие :)
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Юни 07, 2022, 11:36:35 pm ---Аре стига бе. Пак ли го ударихте на политиканстване. Аре засрамете се бе.
--- Край на цитат ---
Послушайте какво ви казва колегата Радико!
Позициите ни са ясни и ако се допусне тук разгаряне на страстите, това няма да промени нищо, а и може да има изпускане на нервите.
Достатъчно едностранна пропаганда се води по нашите медии и соц. мрежи в Интернет, не е нужно тук отново да се преповтарят позиции. Слушайте си медиите и им се кефете, защото ще е временно. :)
valex, разбеснял си се нещо, като куче напоследък, без да ти искам мнението ми даваш оценки по твоите стълбици, но да знаеш не ми изглеждаш на много умен, напротив. Отивай и търси начини за успокояване. Явно имаш нужда от намордник, за да спреш да лаеш и хапеш.
dmitarp:
valex е апологет на джендър революцията, готви се за прайда.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия