Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
valex:
EDM electronics
Просто ми дойде до гуша от вашата пропаганда с VITAN.
Като си отворен айде замисли се ако аз ти бях написъл това което ти ми пишеш?
Понеже съм тъп няма да ти пиша нищо в отговор.
EDM electronics:
valex, посочи ми какво пропагандирам аз, дай пример, че не се сещам?
Ти започваш с някакви провокации настървено и като получиш деликатно предупреждение, което не засяга честта и достойнството ти, защото модератора е възпитан човек ;), активизираш се, навиваш си пружината и вероятно очакваш ответен отговор на провокациите си. Не си ли разбрал и не само ти, че по много теми бих "скъсал шортите" на всеки, както се изразява един колега тук с псевдоними Джул и Юли.
Разбира се нямам излишна енергия за хабене, защото гледам да я влагам в нещо градивно и ми е през оная работа, камо ли пък цел, да променям на някого мирогледа и идеологията. :)
Михаил Кузмов:
Имам един иностранньй френд от Sweden. Така е надъхан от руската пропаганда че тук, ряпа да ядете! От там гледат руска директно. Та Рогозков така казал, един сармат, един континент! Оставала само радиоактивна дупка! И той много щастлив от това изказване!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 08, 2022, 12:26:51 pm ---Имам един иностранньй френд от Sweden. Така е надъхан от руската пропаганда че тук, ряпа да ядете! От там гледат руска директно. Та Рогозков така казал, един сармат, един континент! Оставала само радиоактивна дупка! И той много щастлив от това изказване!
--- Край на цитат ---
На тебе май ти трябват специални обяснения? Явно не разбираш за какво ставаше въпрос по-горе?
Не е нужно да се дискутира кой коя пропаганда го а надъхала, защото у нас директно и натрапчиво търпим американската пропаганда, и не е нужно да гледаме чужди телевизии, за да я разберем. Тя е задължителна и аз се учудвам на акъла на тия, дето са й клиенти, също както ти се чудиш на тоя шведски друг.
Ако не престанете с провокативната тематика, ще заключа темата, а на упоритите инати ще им огранича достъпа до форума!
Книгата за оплаквания и жалби е при арменския поп.
valex:
EDM electronics
Да си ни жив и здрав!
Живей си във виртуалката!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия