Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (183/188) > >>

Михаил Кузмов:
Нещо не ми стана ясно, ама карай! Говоря за факт, казано от Рогозин! А шведският френд гласувал за Костя копейкин, за това е в парламента.

EDM electronics:

--- Цитат на: valex в Юни 08, 2022, 12:58:31 pm ---EDM electronics
Да си ни жив и здрав!
Живей си във виртуалката!

--- Край на цитат ---

Не мога да те разбера, защо си се закахърил за мен и си мислиш, че съм заблуден или нещастен, като не веднъж съм ви хвърлял джокери за "чесане на пъпа".

Какви са тия виртуалки, тия глупости, винаги съм разсъждавал трезво и съм вземал правилните решения в живота. Не ми липсва нищо и най-важното живея така, както съм искал и мечтал. Къде ги виждаш тия виртуалки, за какви виртуалки ми говориш?

Не ми посочи какво съм пропагандирал на безпочвените ти обвинения?
За комунизъм ли ви говоря, за какво? - та аз дори дума не съм обелвал, прости ти направих деликатна забележка, да се усетиш, но ти продължаваш.

Аз може и да съм комунист  ;), но го практикувам на партийните нелегални събрания, не съм ангажирал никой тук с настолните ми книги на Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин и идеологията ми.  :D

Ако някога съм правил политически коментари, то те са били антиглобалистки, анти соросоидни. Но това е било отдавна. Глобалистите в САЩ наричат комунисти, защото те не познават руския комунизъм, за тях те са комунистите поради техния интернационализъм.

Запознай се малко с тия понятия и идеологии, не говори празни приказки и не мога да разбера в какво ме обвиняваш, аз като антиглобалист и антиколониалист комунист ли съм или антикомунист?  :D

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 08, 2022, 03:00:50 pm ---Нещо не ми стана ясно, ама карай! Говоря за факт, казано от Рогозин!
--- Край на цитат ---
Когато твоят шведски френд може да си преведе извечният въпрос на руският интелигент >>
Ху ли бля?
>> тогава да си мисля, че е факт.

Рогозин не съм го чувал да казва това. А както ти казах, да, 1 "сърма" е достатъчна за континент, колкото Австралия. Какво неясно има? 3 "сърми" за САЩ са достатъчни, ако с част от бойните глави на 1-вата се активира това:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 08, 2022, 12:26:51 pm ---Имам един иностранньй френд от Sweden. Така е  надъхан от руската пропаганда че тук, ряпа да ядете! От там гледат руска директно.
--- Край на цитат ---
Деде, тук руски сайтове и телевизии са баннати. Нещата ги отварям, защото DNS сървърите, които съм сложил в настройките, не са български.
Иначе няма комунистическа цензура, не.е..е...е....е, всичко е демокрация, цветя и рози.

EDM electronics:
Обвиниха ме в мълчалива пропаганда, но не казаха каква.  :D
Бих се искефил максимално, ако tobo1 или krasis ми кажат, че съм комунист, особено tobo1 , на който баба му е постоянен съветник в живота.  :D

x_name41:

--- Цитат на: VITAN в Юни 08, 2022, 03:45:21 pm ---Когато твоят шведски френд може да си преведе извечният въпрос на руският интелигент >>
Ху ли бля?
>> тогава да си мисля, че е факт.

Рогозин не съм го чувал да казва това. А както ти казах, да, 1 "сърма" е достатъчна за континент, колкото Австралия. Какво неясно има? 3 "сърми" за САЩ са достатъчни, ако с част от бойните глави на 1-вата се активира това:

Деде, тук руски сайтове и телевизии са баннати. Нещата ги отварям, защото DNS сървърите, които съм сложил в настройките, не са български.
Иначе няма комунистическа цензура, не.е..е...е....е, всичко е демокрация, цветя и рози.

--- Край на цитат ---

САЩ имат едно слабо място от стратегическо значение, известно като резервата "Иелоустоун", което би могло да се активира чрез нанасяне на ядрен удар с помоща на балистична ракета с малък ядрен заряд или друг вид оръжие на определено място или локация в зоната...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия