Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
tobo1:
Тъй като тук, ни в клин ни в ръкав се споменава моето име, искам да заява ясно и категорично, че съм отявлен путинар. Бях обяснил защо, но някой ми изтри поста. Чудя се дали е гнусен соросоид или обикновен джендър мразещ др. Путин и неговата славна война срещу Украйна.
Пардон - не война ами Специална Военна Операция-СВО
Та значи - ..неговата СВО срещу Украйна
Пардон - не срещу Украйна, ами срещу нацистите.
Та значи .. неговата СВО срещу нацистите.
И понеже съм бетонна глава продължавам да твърдя, че Путин трябва да бъде отличен с орден, медал и всякакви значки за Заслуги към България.
Ето тук съм обяснил защо, преди джендъро- соросоидо- демократите да ми изтрият поста.
https://mazeto.net/index.php/topic,11256.msg129453.html#msg129453
Нещо повече, трябва да му връчат и специална награда на фестивала "Бургас, морето и неговите трудови хора"- да не е нещо по-малък от Стефка Берова и Йордан Марчинков я.
Чакам с нетърпение мига, когато ще запука с ядрени ракети всички гнусни соросоиди и тем подобни.
tobo1:
В светлината на последните демократични събития мисля, че ще е правилно и коректно тази тема да се преименува от STAR WARS на Звездни СВО или още по-добре Звезднъе СВО.
Михаил Кузмов:
Сармите още не са произведени,но вече обстрелваме континенти. И това ако не е star фейк, здраве му кажи! Рогозков изтрепа континентите бре! Ще остане само глубинке!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 08, 2022, 08:56:29 pm ---Рогозков изтрепа континентите бре! Ще остане само глубинке!
--- Край на цитат ---
1. Комунизма си отива, спете спокойно деца (Васко Кръпката)
2. «Сармату» виза не нужна: Дмитрий Рогозин
3. Рогозков няма думата.
Имат думата 3-ма души, но понеже знаеш кое е фейк и кое не, очаквам пак да ме разобличиш.
Михаил Кузмов:
Да зная кои са тримата. Но защо Рогозков и Мечкаров се пишат такива ястреби? Дали слуховете са верни? Я дай по вътрешна информация!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия