Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (186/188) > >>

EDM electronics:
Колеги, сериозно съм притеснен от психичното здраве на все по-голям брой участници във форума.  :)
Психопатологията се разраства.
Следя тази тенденция от години и нещата стават все по-зле.
Чета бисери, как на един му се изкривявало пространството и правел отрицателни индуктивности, другия без да е барал каком либо инструмент вижда СЕ, ей така виртуално и те тези другари се надушват, като крастави магарета.  :)

Трети пък от ВИП-а, дето е по градския начин на живот  ;) и старите маркови коли, със суета по лъскавия начин на живот, гадае по телодвиженията, кой бил болен от инсулт и кой прекарал инфаркт, щото не си мятал ръката от гъза до темето.  :) Прави врачи гадания по снимка и на база новини предназначени за тъпаци, прави публични изводи, как се криела въпросната персона с инсулта и инфаркта в бункер  ;D от страх да не умре, и как се къпел в кръв от млади елени, цедена три нощи на лунна светлина и пиперосана със сушено крилце от прилеп.  :D

Толкова съм притеснен, та чак ми е много забавно.  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2022, 10:48:39 am ---...на база новини предназначени за тъпаци...

--- Край на цитат ---
ти го каза... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2022, 10:48:39 am ---... как се криела въпросната персона с инсулта и инфаркта в бункер  ;D от страх да не умре, и как се къпел в кръв от млади елени, цедена три нощи на лунна светлина и пиперосана със сушено крилце от прилеп.  :D

--- Край на цитат ---
Явно следиш такъв вид източници на информация и си добре запознат.

И за да не съм съвсем офтопик:
https://offnews.bg/sviat/prashtat-pak-rabotnitci-v-bajkonur-v-domashen-platen-otpusk-778367.html

няма полети, няма поръчки. Дори приятелчетата от Египет вече предпочитат Спейс Екс:
https://www.space.com/spacex-nilesat-launch-rocket-landing

Ама нищо де... както качиха Гагарин на балистична ракета, може сега да сглобят нещо за качване в космоса на базата на Сармат-а...  :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юни 09, 2022, 10:57:43 am ---
Явно следиш такъв вид източници на информация и си добре запознат.

--- Край на цитат ---

Винаги изслушвам повече от една гледна точка и тогава си правя изводи и вземам решения. Не съм от ония, които се поддават на каквато и да било пропаганда. Не като по нашите телевизии, да се налага авторитарно само едната гледна точка или както Ю Туб да ти запушват устата, чрез изтриване на канала, също като в ония времена, за които много оревават орталъка.

Иначе като гледам реакцията, да го кажа така:
"Гузен негонен бяга"  :D

Чета такива новини и си мисля все ще се намери голям брой тъпаци да им вярват. Пък и дори да е така, какво значение има това въобще. Факта, че се занимаваш с подобни глупости показва нивото ти.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2022, 11:06:26 am ---Чета такива новини и си мисля все ще се намери голям брой тъпаци да им вярват. Пък и дори да е така, какво значение има това въобще. Факта, че се занимаваш с подобни глупости показва нивото ти.  :)

--- Край на цитат ---

100% съм съгласен с горното :)

Михаил Кузмов:
Много слухове много нящу! Ай да почакаме малко! Аз пък чух че Путин щял с чест да излиза от войната като предаде властта на дъщеря си! Уж бил с влошено здраве! Те май за това ястребите се надръвчиха  в надпревара да сипят заплахи! Ама Мечкаров(Медведев) Путин го пращал дипломат на кънда в дивия, ся къде праща Рогозков не съм чул! Та как ще изглежда новата власт, пак да се доверим на някой слух!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия