Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Bat_Vanko:
montanar-e винаги съм се удивлявал на чрезмерната ти наглост. Но напълно те разбирам в случая - разчиташ на германската здравна система. Както се казва в онази корона поговорка: "По добре мияч на чинии в Германия, от колкото милионер в България".
montanar:
Мияч на чиний казваш ;D не беше ли мияч на кенефи - чувствам се повишен!
ЧИНИЙ...???
Bat_Vanko:
Извинявай Монти, не знаех че вече са те "повишили". Прави впечатление че кратко се задържа на последната работа. Що бре - да не си объркал клипчетата за чистене на чинии с тези за тоалетни. Вярно че е все чиния, ама поне по размерите се ориентирай... ;D
montanar:
Ванко от форума точно един човек знае какво работя тук. А ти можеш да си мислиш каквото искаш което си е твое право а мен ме касае да съм доволен, и съм доволен така че нека чиний кенефи или прозорци да мия и да съм все така доволен ;)
ndm:
Сигурен ли си че само един човек знае, щот на всеслушание заяви за твоето амплоа. Но да ти напомня да не ти СЕ прекъсне задоволството, проверявай от време навреме щеката, че имаш склонност да пипаш маслото. Да не би като те преместят на следващия обект да СЕ окаже че буталата са спекани.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия