Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (203/721) > >>

VITAN:
Запада врещи за неща, по които сам си измисля доказателства.
Представете си, ако Путин рече някоя конспиративна теория без доказателства -
какъв вой на чакали ще има....

Хулио, това трябваше да "разобличиш":

"...Covid се използва преди всичко за завършване на глобалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, нашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите ще изчезнат...."

Всичко друго беше само "за протокола"...
Нарочно и не го оцветих в лилаво (както имам навик за важните неща).

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 15, 2020, 10:02:25 pm ---Запада врещи за неща, по които сам си измисля доказателства.
Представете си, ако Путин рече някоя конспиративна теория без доказателства -
какъв вой на чакали ще има....

Хулио, това трябваше да "разобличиш":

"...Covid се използва преди всичко за завършване на глобалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, нашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите ще изчезнат...."

Всичко друго беше само "за протокола"...
Нарочно и не го оцветих в лилаво (както имам навик за важните неща).

--- Край на цитат ---

Витане, в момента в който  дадена валута загуби доверието на хората, ще се върнем към натуралнаат размяна. Надявам се че си достатъчно възрастен и си спомняш времето, когато лева нищо не струваше и хората си разменяха долари или дойч марки. В този период ние проектирахме една мандра, а те ни платиха с една копирна машина. И това е един от многото случаи в които сме извършвали такива "транзакции"(да не чуят данъчните :) ).

Биткойна е една нелоша алтернатива, но засега е доста незряла. Въпрос на време е обаче да се появи някакво разплащателно стредство, което ще измести националните валути. Няма друг, начин иначе хората ще се върнат на натуралната размяна. Банкнитите и парите в смисъла в който ги знаем сега ще станат екзотика като такосите марки, с които се плащаха държавни услуги преди години. Ще останат само за разплащане към държавата.

VITAN:
За тебе това долу е Terra incognita:

Окончателно те отписвам от списъка на умните хора и те записвам в този за идеалните обитатели на електронният концлагер.
Който ще бъде в много пъти по-реален, отколкото твоите биткойни, обезпечени с всичката мъгла на Балкана.

mind:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 15, 2020, 10:29:27 pm ---.. идеалните обитатели на електронният концлагер.

--- Край на цитат ---
Това малцина ще го избегнат, понеже трябва да се откажат от живота си.

Нещо от един друг фитнес-Киро, малко по-начетен от предния. Старо е, не знам как ми е убягнало:

https://www.youtube.com/v/UE_qB-4Iwb8

EDM electronics:
Тоя нещо много афишира, че набожен и т.н., иначе Чишкар  :D, но ми намирисва на сектант, я евангелист, я свидетел на Йехова, я някаква друга екзотика дето я докара демонокрацията и колонизацията.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия