Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (204/721) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 15, 2020, 10:29:27 pm ---Окончателно те отписвам от списъка на умните хора и те записвам в този за идеалните обитатели на електронният концлагер.
Който ще бъде в много пъти по-реален, отколкото твоите биткойни, обезпечени с всичката мъгла на Балкана.

--- Край на цитат ---
Ама ти съвсем не схващаш, че и в момента живееш в този концлагер. Утре директора на БНБ подписва едно листо, че лева струва 5 евроцента и ... парАта я нЕма...
И другия пример - с КТБ. Няколко чичковци решават че Цветан Василев ги е погледнал накриво, и една камара хора останаха без парите си.

Така че парите са изключителн виртуални и в момента - не е ясно утре кат се събудиш дали ще ги има.

VITAN:
"Концентрационният лагер (концлагер) е голям център за масово задържане, предназначен за политически затворници, както и за етнически или религиозни групи, които са лишени от свобода без съдебен процес."

1. Не си задържан (ако не броим коронобесието).
2. Още няма политически затворници. И етнически също. Религиозни също.
3. Лишени от свобода без съдебен процес.... също.

Колкото и да има инфлация, то тя не може да ти дръпне шалтера. И имоти във всякаква форма се броят.
Виж, при електронни пари и електронна самоличност без съд и присъда те умножават по нула за части от секундата....
Но ти си послушен, с теб това няма как да стане. Правоверен си, с евроатлантически ценности - полезен за системата.

Komünizm gitti, çocuklar huzur içinde uyuyor.
(Васко Кръпката)

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 15, 2020, 11:38:33 pm ---Колкото и да има инфлация, то тя не може да ти дръпне шалтера. И имоти във всякаква форма се броят.
Виж, при електронни пари и електронна самоличност без съд и присъда те умножават по нула за части от секундата....
Но ти си послушен, с теб това няма как да стане. Правоверен си, с евроатлантически ценности - полезен за системата.

--- Край на цитат ---
Отново празни приказки, зад които няма нищо смислено.
Кое не може да ти дръпне шалтера бе пич? За месец 1000 лева станаха 100, за 1 година станаха 1 лев. Или не си спомняш че чистачката ако не си харчеше цялаат заплата ставаше милионер? Аз се разписвах на ведомост за по стотици хиляди заплата... с които нямаше какво да си купиш.
За нула време имота ти може да се окаже че вече не е твой, и най-малкото те вкарват в едни съдебни дебри, от които с десетилетия няма да излезеш, а вероятността да излезеш гол като сокол е огромна ... имаш късмет че не си попаднал на мушката на някой измамник.
Като почина на майка ми се наложи да вкарам документално в ред собствеността на имотите ... вадя нот. акт на панелката в която живея, и виждам че вместо "номер 20" там пише "номер 2"... сещаш ли се че с не много особени усилия и при малко стечение на обстоятелствата можех да продам имота дет се намира на номер 2... а после докат докажа че съм собственик точно на номер 20 ми костваше месеци обикаляне по институции... в които идея си нямат кой какво притежава на практика ... нито кадастър, нито община... никой ... Направо се чудя как имотните измами са толкова малко...

VITAN:
Аз хиперинфлацията си я спомням прекрасно и затова нова такава още по-малко ще ме удари.
Старата такава силно не ме отнесе, защото всичко, що бе за повече от няколко дена се държеше в долари и най-вече на дойчевите марки.

Ако самоличност и пари са ти в електронен вид:
1. Има ги този, на чийто сървър се намират. Ти си някаква инстанция на клас: herd (стадо)...
2. ... на която за секунда и се присвоява стойност null (образно казано).

Не очаквам да разбереш разликата, затова и приключвам.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 16, 2020, 08:18:59 am ---Аз хиперинфлацията си я спомням прекрасно и затова нова такава още по-малко ще ме удари.
Старата такава силно не ме отнесе, защото всичко, що бе за повече от няколко дена се държеше в долари и най-вече на дойчевите марки.

Ако самоличност и пари са ти в електронен вид:
1. Има ги този, на чийто сървър се намират. Ти си някаква инстанция на клас: herd (стадо)...
2. ... на която за секунда и се присвоява стойност null (образно казано).

Не очаквам да разбереш разликата, затова и приключвам.

--- Край на цитат ---

Много си се филмирал... Какво ти пречи да ги държиш в злато в къщи тия пари? Или в биткойни? Кой ще ти нулира биткойните?
А, да ... пак забравих че и биткойните са създадени от тия, дет ще те поробват...
Направо не знам как живееш с толкова много страхове в главата си, честно ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия