Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (205/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 16, 2020, 08:44:57 am ---Направо не знам как живееш с толкова много страхове в главата си, честно ...
--- Край на цитат ---
Хулио, бъркаш разум и страх.
Страхът никак не ми е от приоритетните усещания..., ако изобщо си забелязъл.

EDM electronics:
mind,  ;D
ти понеже си привърженик на плоската земя, я ми кажи, ако вървя и стигна ръба на земята, ще падна ли надолу в космоса или ще падна нагоре, или ако продължа напред по "ръба"  :D, дали при следващата крачка няма да се окажа от долната страна на земята с краката нагоре да вървя?  ;D

Някой въобще стигал ли е до някой ръб на земята?  ;D

krasias:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 16, 2020, 08:49:57 am ---Страхът никак не ми е от приоритетните усещания..., ако изобщо си забелязъл.

--- Край на цитат ---
Ами да ти не го усещаш като страх само дето избива при теб като параноя. Подсъзнанието си има заобиколни пътища, така че може и да не усещаш страх но това не значи че го няма. Щот параноята си я има при теб.

mind:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 16, 2020, 08:50:28 am ---mind,  ;D
ти понеже си привърженик на плоската земя, я ми кажи, ако вървя и стигна ръба на земята, ще падна ли надолу..

--- Край на цитат ---
Въпросът е ни в клин, ни в ръкав, затова и отговорът ще бъде такъв.

На мен не ми пречи, вие да сте еволюирала маймуна, подмятайки се на една топка, безцелно носеща се в пространството. И всичко това, защото "нищото" гръмнало и си самонаписало софта и законите. :D

За падането - според мен, вече сте паднали в дълбоката йезуитско-сатанинска наука.
Но щом така ви харесва...

ndm:
В машиностроенето има един принцип ръбовете винаги да са заоблени, но само когато са от горната страна на ф-то, от долната СЕ допуска(изучава СЕ в специална дисциплина "Допуски и сглобки в машиностроенето") да са си ръбове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия