Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (208/721) > >>

EDM electronics:
Мое приятелско семейство лекар и мед. сестра работят от 15 г. в Швейцария. Чувам се регулярно с тях, знам как е там по болниците им, разпитвал съм на длъж и шир. Няма разлика в мерките, има разлика в качеството на работата и парите, т.е. средствата за лечение. Та няма как при тия разлики да няма и разлики в крайния резултат. Пък и не съм сигурен, че крайния резултат е по-различен от нашия.

Мерките в цял свят са едни и същи. И нашите не сме ги измислили ние, ами гледаме какво правят по-напредналите държави.

Не мога да ви разбера, единия вика то на запад голяма "свобода", без дори да е живял на запад, да види за каква "свобода" иде реч, че всичко му е забранено и на всякъде го дебнат глоби. Другия вика то у нас баси концлагера, навсякъде те дебнат. Ама въобще не е вярно. У нас е най-свободно и всеки си прави каквото си иска, всичко е на самотек, няма нищо организирано, каквото там стане и каквото дойде...приблизителна анархия.

Колеги, нещата са си много по-прости, точно такива каквито ги виждате, не е нужно човек да се филмира.

Радико:
ЕДМ, викаш и конспирация има и вирус има. Напълно съм съгласен с теб. Само ще добавя есин пример. Тук на последък пишат за вдни медици не малък брой при това които хванали коронавирус за втори път.
Как ли е възможно? Ами много просто:
Първият път са излъгали, че са болни или са ги излъгали тях.
Лошото е, че заради тези лъжи и преигравания в един момент може да стане много лошо и дори фатално за много хора.

EDM electronics:
Консипрацията я виждам дотолкова, че има хора, които няма да изтърват възможност да изкарат някой лев от всякаква ситуация, вкл. от нещастието на хората - визирам медиците. Казват за всеки болен ще отпуснем еди какви си пари и те спекулират, пишат всеки Ковид, щото дават пари. После тия с тестовете - кьорава работа. Направил си Илон Мъск 3 теста под различни имена и трите различни - единия показал ту има, ту няма - средно  :D. Бълват тестове на кьораво за сума ти и пари.

Оттук нататък конспирацията е съчинение на хора, които разбирам, представлява тяхна защитна реакция, да изкривят реалността, за да преживеят по-лесно премеждието. Те така, викат вирус няма, лъжат, Сорос, рептилиите, извънземните, плоската земя, никой не мре, мре от грип и т.н.

rumen21:
Още едно средство за борба с ковид само че, някои доктори го отричат. Къде е истината ?

https://lubopitno.eu/%d0%b4-%d1%80-%d0%b9%d0%be%d0%b7%d0%b5%d1%84-%d0%b9%d0%be%d1%81%d0%ba-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d1%80%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd/?fbclid=IwAR2Q0OoswicFRuzZBN-6Cwa9Av1BHMjqmwpybpj7krdRSL6DSZInlHKlme0

VITAN:
Да се приема само за сведение....

Защо хлорния диоксид работи срещу коронавирус Covid-19 - научен подход
-
https://www.vbox7.com/play:42a836cb29

Това вещество лесно се прави в домашни условия, но трудно се очиства от остатъчният хлор.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия