Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (209/721) > >>

nasko:
Пример от живота ми. Не знам доколко е свързан с по-горния клип.
Ранна пролет преди години. Налегнал ме е тежък грип. Със всички „екстри”.
Съпругата ми решава, че е крайно време да почистя вече видимия мухъл в банята. Няма начин, вземам Антимухъл и действам...
Старая се по всякакъв начин да не вдишвам парите. Ама няма начин. Гадно усещане. След второто пръскане вкусовите усещания вече ги нямаше. Само гадната миризма на Антимухъла.
Да, но идва сутринта. С удивление установявам, че от гадната настинка нищо не е останало! А след два-3 дена се възстановиха и вкусовите усещания.
Не знам какво съдържа Антимухъла. Но при грип действа. Макар и по гаден начин!

valex:
nasko
Особено ако антимухъла е SAVО си е чист хлор.
Има тема за MMC във форума.
Това е приемане буквално на хлор по определена схема.
Това каза да се приема и американския президент :)

krasias:
 nasko, дори ако вдишваш изпарения от азотна киселина също много помага.

plcsoft:
Не знам защо го забраниха този хлорен диоксид и в интерес на истината, не съм се интересувал. ??? Вече 8-9 години го ползвам и не съм почуствал негово отрицателно влияние върху тялото и съзнанието ми. Едиственно лошият вкус.Но на мен не ми пречи.  В началото го използвах за да изчистя тялото си от тежките метали и болестотворните организми който бях натрупал за 45 години зомбиран живот в оформящият се концлагер. :D Но вече 6-7 години го използвам само за устна хигиена и лечение на зъбобол. Няма по-добро лекарство от хлорният диоксид за зъбобол, за минути премахва болката и на голяма дълбочина, дори в корена на зъба и лекува в истинският смисъл на думата - лечение. ;)Личен опит. Също премахва причината за развитие на пародонтоза и изчиства устната кухина и зъбите от всякакви вируси и бактерии който приемаме с храната. Просто е супер. Вече го приемам веднъж седмично като си жабуря устата,просто така превантивно, за да не се появи отново пародонтозата. И това ако не е още една лекарска тъпотия, здраве му кажи!? Сега се сетих за една история, но за това по-нататък когато имам повече свободно време!?  ;D

miromad:
Здравейте съфорумци!

Ако може още някой да сподели опит относно приемането на CDS.
Тук в Германия няма проблем да си го купиш - https://www.amazon.de/Chlordioxid-3-L%C3%B6sung-Chlorine-Braunglasflasche/dp/B07HHFSX7Q/ref=sr_1_8?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2UQTAC6TOI3N&dchild=1&keywords=chlordioxid&qid=1607303417&sprefix=chlor%2Caps%2C189&sr=8-8
plcsoft, можеш ли да споделиш по каква схема си пил CDS?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия