Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (22/712) > >>

Радико:
Edin аз за това от месец повтарям, че всичко ще се реши на 18ти април. Спокойно близо е.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Март 24, 2020, 02:50:13 pm ---Edin аз за това от месец повтарям, че всичко ще се реши на 18ти април. Спокойно близо е.

--- Край на цитат ---
Не, на 22.04.2020 г.

Какво ще има тогава - тест за интелигентност.

Радико:
Не това е съботата преди великден. Тогава по груби и прецизни сметки епидемията ще е в апогея си във доста страни. Всички масови събития ще бъдат забранени. Включително службата в Ерусалим. В историята има само един такъв прецедент.  Знаеме какво се е случило тогава. Е във интересни времена живеем. Мисля, че след този великден света няма да е същият.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 24, 2020, 03:35:21 pm ---Не това е съботата преди великден. Тогава по груби и прецизни сметки епидемията ще е в апогея си във доста страни. Всички масови събития ще бъдат забранени. Включително службата в Ерусалим. В историята има само един такъв прецедент.  Знаеме какво се е случило тогава. Е във интересни времена живеем. Мисля, че след този великден света няма да е същият.

--- Край на цитат ---
Радико , разколебан ми се виждаш нещо и притеснен?
Да не би западните ценности да ти изневериха?  :D
Да не би комунистите пак да са виновни или Путин?  :D
Какво става с демокрацията, струва ми се намалява?  :D

А със свободата какво става, нали уж вече бяхте свободни?

VITAN:
Свободни са, да правят като вятъра:

https://www.lentata.com/page_17070.html

Полицията получи безконтролен достъп до всички телефони и интернет връзки

От вторник властите получават възможност да проследяват трафичните данни от всички мобилни телефони и интернет контакти на българските граждани без съдебно разрешение. Полицията може безконтролно да изисква справки от мобилните оператори и доставчиците на интернет услуги за това кой къде ходи, с кого и кога говори.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия