Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 07, 2020, 12:03:18 pm ---Че като ве знам какви сте маниакопитеци и сигурно телата ви са бъкани с химия и бацили, нищо чудно да се натровите от бързане!? ??? :(
--- Край на цитат ---
На закрито сатурация 99% ми показва смарт часовника. Това как е?
"маниакопитеците" също са го ползвали за да не ходят до Бърза Помощ при жлъчни кризи.
Действа безотказно!! Даже повече от необходимото. И там е проблема...
plcsoft:
--- Цитат на: VITAN в Декември 07, 2020, 01:01:00 pm ---На закрито сатурация 99% ми показва смарт часовника. Това как е?
"маниакопитеците" също са го ползвали за да не ходят до Бърза Помощ при жлъчни кризи.
Действа безотказно!! Даже повече от необходимото. И там е проблема...
--- Край на цитат ---
Става въпрос за това Витане че, когато започнеш да приемаш ММС примерно протокол 1000 в началото се получава известен дискомфорт, защото хлорният диоксид активно неутрализира свободните радикали и тежките метали който са в големи количества в тялото и ги изхвърля. При мен се появяваше леко главоболие и замаиване. Мислех си, че се натравям, но по-късно като си изясних механизма на прочистване на тялото разбрах че, при самото неутрализиране на свободните радикали се получава излишна топлина под формата на повишена температура и тялото реагира с тревожност. В такава ситуация човек си вика"бах маа му това май ме трови", но не те трови просто тялото се чисти интензивно. Това е! :D
А за тровенето аз съм ползвал ММС срещу ухапване от кърлеж и имаше ефект. Не съм имал жлъчни кризи до сега, ще ми е интересно да споделиш!
А за проблема не разбрах!???
VITAN:
Като ти харесва, ползвай си го.
Аз намирам други начини, не по-малко ефективни.
Например жабуренето с олио (с плюене после) прави много повече от едната профилактика на парадонтоза.
Лично аз не искам излишен хлор, който няма как да се избегне в домашни условия, щото не е добре - няма да обяснявам защо.
Въпрос на вкус и немалко личен опит...
plcsoft:
--- Цитат на: VITAN в Декември 07, 2020, 02:07:45 pm ---Като ти харесва, ползвай си го.
Например жабуренето с олио (с плюене после) прави много повече от едната профилактика на парадонтоза.
Лично аз не искам излишен хлор, който няма как да се избегне в домашни условия, щото не е добре - няма да обяснявам защо.
--- Край на цитат ---
За харесване, какво да ми харесва...... просто няма за сега нищо по-добро което да върши реална работа, тоест да ти осигурява истинско лечение а не роб на Бигфарма до гроб!
Аз съм ползвал зехтин от студено пресованият......
miromad:
--- Цитат на: VITAN в Декември 07, 2020, 02:07:45 pm ---Като ти харесва, ползвай си го.
Например жабуренето с олио (с плюене после) прави много повече от едната профилактика на пародонтоза.
--- Край на цитат ---
В продукта, към който съм дал линк, мисля че няма остатъчен хлор, а само хлордиоксид:
Inhaltsstoffe / Zutaten
Chlordioxid < 0,3% (=3000ppm) Handelsname:Chlordioxid 0,3% Lösung Registriernummer:N-85595
Между другото си спомням в ученическите ми години, че пиехме хлорирана вода /хлорираха водата в училище/ и бяхме по-здрави, отколкото са сегашните деца.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия