Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (220/721) > >>

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Декември 12, 2020, 05:28:58 pm ---Човече, рублата струва 2 стотинки вече... какво възходящо развитие те гони?

--- Край на цитат ---

Смешното в случая е, че за няколко (около 45)от тези "2 стотинки", руснаците си зареждат литър бензин, а ти плащаш по 1 долар.

svetlio760:
Та да повторя въпроса. Ще се ваксинирате ли ако ви задължат?

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 14, 2020, 08:22:30 pm ---Та да повторя въпроса. Ще се ваксинирате ли ако ви задължат?

--- Край на цитат ---

Добре ... искат да приавнят бързите тестове за антитела с ПСР-а. И к'во прайм ако се ваксинираш и след време си направиш бърз тест? Антитела ще имаш, и ... ще те карантинират...
Ако имаш антитела - за какво да се ваксинираш? Ако не се задържат антитела за смислено дълъг период от време - как ваксината ще накара организма да ги образува и задържи?

Имам усещането, че няма човек по високите етажи, който да знае какво говори.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 14, 2020, 09:52:06 pm ---...Имам усещането, че няма човек по високите етажи, който да знае какво говори.
--- Край на цитат ---
Има, има. И перфектно знае какво прави.
Само където ти тия етажи не ги виждаш. Скрити са на върха, а по средата е демократична мъгла...
Най-долу са тия с усещанията.

Cui bono? Cui prodest? (Л. Касий Лонгин Равила)

Радико:

--- Цитат на: juliang в Декември 14, 2020, 09:52:06 pm ---Добре ... искат да приавнят бързите тестове за антитела с ПСР-а. И к'во прайм ако се ваксинираш и след време си направиш бърз тест? Антитела ще имаш, и ... ще те карантинират...
Ако имаш антитела - за какво да се ваксинираш? Ако не се задържат антитела за смислено дълъг период от време - как ваксината ще накара организма да ги образува и задържи?

Имам усещането, че няма човек по високите етажи, който да знае какво говори.

--- Край на цитат ---
Преди няколко дни четох изявление на pfizzer, че ваксината им щяла да осигурява защита на организма в продължение на три месеца. Та Витан е напълно прав. Ония по високите етажи много добре знаят кви ги вършат. Ама не им уйдисва и ние да го знаеме това, че ще почнат революции.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия