Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Декември 17, 2020, 12:56:42 am ---Щото ме им трябва помощ. Трябват им затворници, да ги заразяват и да точат серум от тях. Само Путин може да им осигури тази мръсна сделка.
--- Край на цитат ---
Мария Бутина за американските затвори и деградацията на системата в САЩ
-
https://www.youtube.com/v/pAi5y9ZjGQc
VITAN:
@Радико
По конституция в САЩ робството е забранено. Това изобщо не важи, ако си в затвора. Особено в частен затвор.
Ако искаш и холивудско филмче да ти намеря, ако документалистиката не ти е по сърце ?!
Филма горе около 27-ма минута, как всичко се прави ти да станеш зависим доброволно от
"вълшебните таблетки"...
Радико:
Витане така е бе никой не оспорва тези неща.
И не си мисли че аз не съм наясно с факта. Проблема на тези с ваксината е, че в американските затвори карат "матрялът" със бусове а в Сибир ползват за целта БайкалоАмурската магистрала. В мащаба е разликата в мащаба.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Декември 17, 2020, 08:48:38 am ---Проблема на тези с ваксината е, че в американските затвори карат "матрялът" със бусове а в Сибир ползват за целта БайкалоАмурската магистрала. В мащаба е разликата в мащаба.
--- Край на цитат ---
А доказательства? Где доказательства?
P.s. Не знам кое от 2-те счупи: тъпомера или нагломера.
EDM electronics:
Много лоши новини за ваксината на Pfizer, появиха се тежки странични ефекти
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/mnogo-loshi-novini-za-vaksinata-na-pfizer-poyavikha-se-tezhki-stranichni-efekti_news787878.html
Прехвалените западни стоки издишат кът пукнат плондер.
Като слушам как в целия свят се тръбят едни и същи фрази, че трябвало да се ваксинира час по-скоро най-малко 70% от населението и то вчера оная кобра Урсула вика ЕДНОВРЕМЕННО В ЕС, как да не си зададе въпрос човек, дали това не е заповед от единен щаб?
Оттук насетне ще виждате "демократичните" свободи през крив макарон. Няма да можете да пътувате, да осъществявате робските си дела в чужбина без да сте се имунизирали, т.е. да сте си бъгнали имунната антивирусна защитна стена. После и за баналните вируси ще ви трябва специализирана медицинска помощ и ще изразходване парите от положения робски труд в чужбина, т.е. ще ги върнете там от където сте ги взели. :D
Ваксинирането със съмнителни ваксини, с изпитания от 2-3 месеца ми изглежда, като на чисто нова инсталация на Уиндоу, да добавиш няколко програми с пачове и кей-генератори, като изключиш защитната стена, и после чакай да ти работи както трябва Уиндоуса.
Това ще се случи и с имунната система на човек. Когато няма нужда тя ще се задейства и ще има автоимунитет, т.е. ще се появи ревматология и алергии, а когато има нужда, тя ще си пасува и ще ти окапе не косата, ами и и скалпа заедно с нея.
За сега по мое вътрешно проучване най-голямо доверие откъм безопстност има руската ваксина, а по цена тя е на космическо разстояние по достъпност от супер опасните западни ваксини, за които ще ти одерат кожата, като на лисица. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия