Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (225/721) > >>

Аtos:
Студена война преди години..."ваксинена" война сега...
Аз едно нещо не мога да разбера, светнете ме - защо би им притрябвало на САЩ или Русия да се занимават със затворници?
Малко заразени или "излекувани" хора има от останалата част на населението ли?
Или това, да им вземат малко кръв заради плазмата би ги убило?

VITAN:

--- Цитат на: Аtos в Декември 18, 2020, 11:54:53 am ---Аз едно нещо не мога да разбера, светнете ме - защо би им притрябвало на САЩ или Русия да се занимават със затворници?

--- Край на цитат ---
Понеже питаш в множествено число - това са измислици на Радико - негови конспиративни теории.

ndm:
Напук на Радико ще СЕ вакси нирам с РУСКАТА вакс ина, щот е с най-добрите импортни материали.

EDM electronics:
Бразилският президент изтрещя: Ваксината може да ви превърне в брадати жени или крокодили!

В договора на Пфайзер е казано много ясно: ние не отговаряме за никакви странични ефекти!!!

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/brazilskiyat-prezident-iztreshchya-vaksinata-mozhe-da-vi-prevrne-v-bradati-zheni-ili-krokodili_news788285.html

dmitarp:
От наказателна отговорност никой не е освободен. Ако от Пфайзер някой знае за някакъв страничен ефект, но го крие то той носи наказателна отговорност. Другото е, че не носят финансова отговорност за настъпили събития, които са ги съобщили предварително, че са вероятни, или такива за които никой от тях нито знае нито предполага, че са възможни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия