Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
dmitarp:
Номак аз се записах, но ми казаха, че най вероятно ще стане през есента, но дотогава имунитета на тези които са първи в списъка да намалее и те отново стават автоматично първи в списъка, при това положение не знам кога ще ми дойде реда, и дали въобще ще дойде през новата година, всичко зависи колко дълго ще трае имунитета.
svetlio760:
Проблема на ваксините е в това, че ти вкарват директно в кръвния ток чужд генетичен материал, а проблема с тези е, че карат собствените ти клетки да произвеждат фрагменти от нещо неоткрито, което имунната ти система да атакува. Да прибавя и живака и формалина! Найс а! ;D
Номак:
Ами щом вируса може да повтори-каква е ползата от ваксина?
hristo:
Точно това му е различното на новия Грип, че няма имунитет не се изгражда, повтаря потретва без проблем. Ако седиш в заразна среда, като в болница така и може да си умреш от вторични инфекции. Затова болните да се затварят изолират в празните хотели само по един в стая и да се гледат там от парамедици. И няма Лечение освен с кръвна плазма от преболедувал го вече и облекчение на дишането ако имате затруднения с подаване на кислород. Маски и други глупости помага само ако те наплюе докато ядете на една маса и говорите. В Япония поне от 20 години знам че всеки който има грипни симптоми сам си купува маска и ходи сам навсякъде с маска, а здравите не носят. Това е превърнато в тяхна национална гордост да не заразиш останалите ако се разболееш и си безотговорен ходиш без маска да ръсиш заразата навсякъде вместо да си седиш в къщи и да се лекуваш с чай и сладко.
И понеже не се изгражда имунитет няма смисъл от ваксина защото не може да се създаде траен имунитет ако изобщо може някакъв да имате. д-р Райф е измислил градска терапия с Радио Честота от СВ радио станция в града но колко удобно всички СВ радио станции бяха умишлено премахнати преди края на срока им на служба.
Радико:
--- Цитат на: hristo в Декември 26, 2020, 11:59:49 am ---И няма Лечение освен с кръвна плазма от преболедувал го вече
--- Край на цитат ---
Дали е така???
От двата линка които дадох по горе стигам до противоположен извод.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия