Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (232/721) > >>

hristo:
Извода е че не може да се вярва на СЗО особенно на лекари които си правят експерименти с медикаменти за ваша сметка без дори да са поискали поне вашето информирано съгласие да подпишете че ги освобождавате от тяхната отговорност и сте готови да платите с вашето здраве и вашия живот, ако се налага за тяхните безнаказани екперименти с вас и на децата ви, ваксини. Може лекарство ивермектин (ivermectin) | ATC P02CF01; ивермектин (ivermectin) | ATC D11AX22, да помага това трябва да кажат който го е ползвал и оживял. Сега личния лекар ако смята че си се разболял ти изписва първо слаб антибиотик Аулин и още един комбинация двата унищожават полезните бактерии в червата и се почва усилване на болеста диария порвъщания и кво ли не усложнения , Друго свалят температурата, а така с висока температъра 37,8 организма се бори срещу инфекцията. Излиза сякаш ние умишлено на болните или самите болни, като си мислят , че могат сами да се излекуват със вълшебни таблетки т.нар. самолечение, вземат всякакви медикаменти и допълнително усложняват болеста си . единствено което досега за почти цяла година е известно е продиводействие на сгъстяването на кръвта което се наблюдава при неразрешени аутопсии на починали от Ковид.

VITAN:

--- Цитат на: hristo в Декември 26, 2020, 11:59:49 am ---д-р Райф е измислил градска терапия с Радио Честота от СВ радио станция в града но колко удобно всички СВ радио станции бяха умишлено премахнати преди края на срока им на служба.
--- Край на цитат ---
Това ще да е било идея, защото да хванеш работеща райф-машина от 13 км. в колата на СВ - никакъв проблем.

Обаче да трепеш вируси на 13 км. - звучи ми фантастика. Енергийно няма как да стане...
Боравим с електрическа енергия, а не със заклинания и магии (т.е. духове).

hristo:
Само дайте да дефинираме думата МАГии, Според Джули По тя идва от корена МАГ което съкратено МАГНИТЕН - МАГНИТНО поле навремето имало МАГове които управлявали магнитните полета. Днес думата МАГии съдържа корена МАГ - човек който работи с МАГии - човек който работи с МАГнитни полета - Електрончик съвеременната форма на магията се упражнява и учи като Електроника всички електронни джаджи използват ток и съответно магнитни полета и така вместо вълшебници и магьосници от едно време имаме теоретици и практици електрончици днес. Нека това поне да бъде стане ясно. и Заклинанията са математическото описание Схемите на Магиите

Теорията на д-р Райф вие я знаете най добре след като имате РАЙФ машина която не искате да я покажете РЕЗОНАНС се използва слаби магнитни полета които вибрират и разрушават на принципа на резонанса вируса или бацила който се атакува. Няма нужда от силни магнитни полета например пирамидата в Гиза още излъчва на 5,9 гигахерца на 5G честота и захранва амулети по целия свят които предпазват енергийно (електромагнитно) от вредни въздействия. Пръстен на АТЛАНТИТЕ

VITAN:
1. Бря!
Имал съм скенер за магии и магьосници, без да знам. Включвам смарт часовника си в режим компас - ако не се шашка, всичко е ОК.

2. Освен райф-машина имам и микроскоп. Професионален: х2000. Затова и знам какво говоря.

valex:
Имам въпрос към всички "имунолози" в този форум:
Защо руската ваксина е за хора до 60  г. ?
По-старите не им трябват май :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия