Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (237/721) > >>

miromad:

--- Цитат на: GreenHulk в Декември 31, 2020, 02:16:28 pm ---Има сайтове, които се използват специално за пропаганда и предизвикване на определени реакции(понякога предимно емоционални), а не да информират реално читателите. Някои наричат това фалшиви новини. Ако нещо съвпада с нашето мировозрение, това още не значи че е вярно:)

--- Край на цитат ---

Ако намекваш, че този сайт си измисля новината, ето го оригинала - https://ria.ru/20201230/antidot-1591578170.html

VITAN:
На Оруел му е била бедна фантазията:

Арест и принудительная вакцина в Нью-Йорке >> законопроект, който в демонократичен щат най-вероятно ще мине без никакъв проблем.

По този бъдещ закон могат да арестуват когото си искат, за каквото си искат...
-
https://www.youtube.com/v/LxESzFe_LeY

juliang:
Витане, ако в центъра на Пловдив по пейките почнат да спят хора, на които им пада кожата от проказа, как според теб трябва да се постъпи, щото да е демократично?
Все си мисля, че във всяка що-годе цивилизована държава има закон за принудително задържане и лекуване на хора, които са болни от заразна болест.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 03, 2021, 06:14:36 pm ---Витане, ако в центъра на Пловдив по пейките почнат да спят хора, на които им пада кожата от проказа, как според теб трябва да се постъпи, щото да е демократично?
--- Край на цитат ---
Без АКО !!!
В САЩ и Канада са наясно със скандалите около живачните съединения, които са се ползвали за консервант във ваксините.
Обаче как са дресирали тамошните дебили!
Внушили са им с цялата мощ на тамошната пропаганда, че ваксините с живак са по-яки.... cool (демек).
Това го знам от 1-ва ръка, не някой нещо на някого бил някога бил казъл.

На тукашните дебили и недебили нищо не мога нито обясни, нито доказа.
Искат си концлагера - ще си го получат.

valex:
VITAN,
Ти имаш ли болна майка от този корона вирус?
Щото аз имам!
Преди 5 дена си дойдох на село за да я гледам. Тогава беше с едностранна бронхопневмония според местното джп. Беше на инжекции с тъп антибиотик от Татово време щото това може местния доктор.
След 3 дена вече е в болница с двойна бронхопневмония  и белодробна емболия.
Не знам дали това ти говори нещо?
Не-повече от 2 дена можеш да изкараш така!!!!!!
А ТИ МИ КАЗВАШ ДА ЧАКАМ РУСКИТЕ ВАКСИНИ ДА ДОЙДАТ ЩОТО СА НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА!!!!
РУСКИЯ ЧАСОВНИК СЪЩО Е НАЙ-БЪРЗИЯ ЧАСОВНИК :):):)
Ти нямаш представа какво става по света. В Турция карат колите с маски?????
Брат ми в Испания  не може да излезе на по-вече от 100м от апартамента си????
Всички баби наоколо са болни (аз съм в карантина на село)  ,и трябва според мен  ПРИНУДИТЕЛНО да се ваксинират.Те сами не могат да се опазят. И то с наличните каквито и да са ваксини само и само да се намали ако може заразяването им.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия