Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Аtos:
Ама разбира се, че са умрели от автомобилни катастрофи, от какво друго?
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Януари 06, 2021, 12:50:35 am ---Ама разбира се, че са умрели от автомобилни катастрофи, от какво друго?
--- Край на цитат ---
Атос, ако отвориш статистиката ще видиш каква е годишно смъртността на хора над 70 години в проценти. По спомени е около 15%. Тоест 15% от хората над 70 години ще умрат в рамките на година.
Ако приемем че в България това са около 400 000 души, то всеки ден от нещо ще умират над 10 човека над 70 години.
А ваксинацията започва именно от възрастните хора.
Сега можеш ли да сметнеш сам каква е вероятността 1 или 2 или 5 от тия човека да умрат в рамките на 3 дни след като са се ваксинирали? За 3 дни статистически ще умрат над 30 човека.
Ама разбира се, ако не бяха се ваксинирали, всички щяха да са живи и здрави поне докато всички над 70 години не се ваксинират....
dmitarp:
Ваксините обикновено се слагат на здрави хора, не зависимо на колко години са, човек преди да умре боледува, освен ако чук не го удари.
И въпреки това, аз ще се ваксинирам а вие?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 05, 2021, 11:40:54 pm ---EDM, да ти напомням ли че руснаците скриха Чернобил? Смяташ ли че не могат да скрият 100-200 умрели от ваксината?
--- Край на цитат ---
А ти знаеш ли колко ядрени аварии са скрили западняците?
Нали си добър с Гугъл-сърч, пробвай, не е една...
То и свобода на словото имаше уж, а във всички социални медии те забанват немедлено, ако линията ти на говорене противоречи на либералния модел, който в САЩ наричат грешно комунисти. То по тая логика излиза, че аз съм върл антикомунист, а такива като вас явни комунисти.
Не са по-различни похватите на запада спрямо населението. Те ако много мислеха за него нямаше да легализират дрогата, ами нямаше да може дрога да припари, както беше едно време у нас. Нямаше да има и проституция, насилие, престъпност - все неща, които бяха чужди за народа през социализма.
EDM electronics:
--- Цитат на: dmitarp в Януари 06, 2021, 08:29:58 am ---
И въпреки това, аз ще се ваксинирам а вие?
--- Край на цитат ---
Ако си спортист, както разбирам от снимката ти, защо ти е това?
Вируса поразява хора със слаб имунитет. Какъв ти е имунитета можеш да определиш по това, колко често се разболяваш от настинки или грип.
Няма отговор и на въпроса колко траен е имунитета от тая ваксина, ако е 1 г. какво ще правиш на другата година, пак ли?
После най-интересния въпрос от който се страхуват дори най-големите защитници на западните ценности и блага - Ами ако има троянски кон във ваксината, бавно действащ механизъм на разрушаване на имунитета и резултат СПИН?
Ваксината е направена от хора, които създават вируси и ги патентоват, същите тия дето правиха опити с ваксини в Африка и стотици хиляди парализираха и инвалидизираха от тези опити. Може ли човек да има доверие на такива?
Подобни данни за руснаци - евгеници, фашисти, човекомразци не съм чувал. Затова аз бих се доверил на СПУТНИК, но няма да си слагам никаква ваксина.
Моята ваксина е ежедневно от 5 до 10 км. бягане + през ден фитнес в залата.
За алкохол и цигари въобще не коментирам...
А като препоръка за супер имунитет давам: ежемесечно 3-дневно гладуване. Изчиства идеално организма, когато се практикува редовно, включва процеса автофагия - самоизяждане на всички стари и болни клетки. Практикувам го вече 20 г.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия