Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Януари 06, 2021, 06:00:53 pm ---Колега, кога ще се научиш да пишеш грамотно? Предполага се, че инженерите са грамотни хора? /ЕDМ/
Благодаря че ме пречисляваш към колегите! Чувствам се поласкан!? ;)
Но ми стана интересно!
Аз съм от по-простите скромни инджинери и мога да си позволя да пиша неграмотно, особенно в тема като тази с гръмко заглавие, но забележи - започваща с малка буква , нали!? :D
--- Край на цитат ---
plcsoft , къде ме гониш из темите по форума, пиши само по съответната тема, не да ми се обясняваш.
Това, че си от "по-простите инженери" не е новина, не беше необходимо да го акцентираш и да се самобичуваш, не ме изненада :D, ако това целеше!
Моля, спазвай реда за писане, пиши грамотно и не търси провокации на политическа тематика!
Темата за която твърдиш, че била с малка буква в заглавието е създадена и написана от Радико, и той е завършил явно твоето училище, та не знае, как се пише грамотно.
На вас двамата ми е омръзнало да ви правя забележки за неграмотност. Не ви ли хваща срам от подобни забележки?
Аtos:
plcsoft, оставяйки настрани личната жлъч, наистина, ползвай редактор, бе, човече, ако не си сигурен за правописа...
Направо е жалко как, иначе интелигентни хора, изглеждат неграмотни, това ме натъжава, не си мисли, че злобея или нещо подобно...
Пише се ПРИЧИСЛЯВАШ...
Направо не знам какво да правя вече с вашите дребни дрязги...толкова ли сме станали късогледи, та се захващаме един с друг? Това ли са ни най-големите проблеми за решаване?
Монти, забележката е от ЕDМ към plcsoft...
EDM, и на 90 да бях, пак нямаше да се ваксинирам!
epwpixieq-1:
--- Цитат на: dmitarp в Януари 06, 2021, 08:29:58 am ---И въпреки това, аз ще се ваксинирам а вие?
--- Край на цитат ---
Нямам намерение, особенно при положение че постоянно съм в един и същи район, но за съжаление мисля че ще има икономическа принуда (в някаква степен– особенно от авиолиниите и от бизнеси които са зависими от събирането на много хора на едно място.
От друга страна, при положение че човек се движи през различни страни, самите процедури които се поставят тестове и карантини ще го принудят (за спестяване на време) да си направи ваксината. Не че ще бъде нещо по- различно отколкото да си преминал през вируса (както аз преди време), но самия документ ще е важен. Така че който си изкара документа с познати (така да се каже, без да има ваксина) :) ще си спести време и ненужни рискове.
Аtos:
epwpixieq-1, съгласен съм с теб!
На когото му се налага да пътува, той ще е изправен пред подобни проблеми!
Системата ще използва всички възможни инструменти за "доброволна" принуда...
plcsoft:
--- Цитат на: montanar в Януари 06, 2021, 06:13:24 pm ---plcsoft според мен не е аргументация да се опитваш да се хващаш за правописа на някой - щото просто не можеш да го обориш по темата ..... правописа не е критерии за нищо освен за твоето безсилие по въпросния проблем
--- Край на цитат ---
Не се опитвам да се хващам за правописа на някой( не ме интересува), отговорих на другаря Перфект/ЕДМ/ че и неговите чорапи миришат!? :)
Личното ми мнение, както написах по-рано, че когато човек пише в свободна тема като тази не е задължителен перфекционизма, нали за това е форум всеки да споделя мнение от нивото на което е, без да се "грипира" от обременяващи правила и да търси само кусури. То кусури всеки може да намира, ама за другото се иска акъл, душичка, "човещинка" не социума дресировка тип "доразвит фашизъм, демек комунизъм"!? ;)
Спирам да се отклонявам от духа на форума, че и без това само глупости пишем....... 8)
Лек ден от мен!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия