Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (245/721) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 10, 2021, 09:31:58 pm ---https://www.24chasa.bg/novini/article/9396974
Един от най-известите кардиохирурзи у нас и изпълнителен директор на Българския кардиологичен институт почина от сърдечна недостатъчност.

Представяш ли си ЕДМ, дори и сърдечни лекари умират от сърце. А тоя у Щатите дори не е ясно от какво е умрял.

--- Край на цитат ---

Четох и за сърдечния хирург, но Ники Кънчев каза, че умрял от сърдечна недостатъчност. Какво общо има с моя коментар?

Та точно ти ни убеждаваше какви ерудити били тия от Файзер, не за друго, само щото са американци.
В тая новина се казва добре, чети: нямал е никакви заболявания, живеел е здравословно, спортувал, нямал оплаквания, влошил се след поставяне на ваксината. Най-вероятната причина е това. Ти да не си провеждал разследване и да си установил нещо друго?

Като им гледам на тия демокрацията и провеждането на изборите, знаеш ли кога ще си признаят, че ваксината им убива - когато Бил Гейц се изправи пред света и си признае, че умишлено инвалидизира хиляди африканци от парализира с експериментите си с ваксини ... тоя американски евгеник-фашист.

Фактите понякога никак не са приятни, но са такива, не ги правя аз, аз само ги напомням...

Радико:
Юлияне за съжаление EDM е много много прав в този случай. Може да не е на 100% процента но много. Казвам ти го до някъде и от горчив личен опит. Технологията по която се произвеждат ваксините сега не е тази по която са правени някога. Не мога да коментирам дали се прави умишлено или е плод на безскрупулно желание за печалба, но това е днешните ваксини колкото помагат толкова и ако не и двойно вредят.

EDM electronics:
juliang, не знам дали си българин въобще, но ми направи много грозно впечатление, когато каза, че не е имало турско робство и Баташко клане, а хайдутите били най-обикновени магистрални бандити, дето грабили товари. Аз съм от хайдушки род и пра -пра дядо ми /чиято фамилия нося/ е бил наистина голям разбойник - хайдук на турски, но не е крал каруци, а е рязал глави, за да отмъщава за България. В моя град са били избесени над 100 хайдути в центъра на едно дърво, казва се Старият бряст - още го има, миналата година изсъхна.

По този повод и във връзка със защита ти за американските ваксини на Файзер, ето ти един коментар на един твой съгражданин - Янсен ван дер Щрудел, какво казва за ваксинацията /нагласено е времето след 4-тата минута/:

https://www.youtube.com/v/3huX97VuUDI&t=261s

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2021, 09:49:15 pm ---В тая новина се казва добре, чети: нямал е никакви заболявания, живеел е здравословно, спортувал, нямал оплаквания, влошил се след поставяне на ваксината. Най-вероятната причина е това. Ти да не си провеждал разследване и да си установил нещо друго?
...
Фактите понякога никак не са приятни, но са такива, не ги правя аз, аз само ги напомням...

--- Край на цитат ---

EDM, ти чети бе човек :)

Лекаря е починал 16 ДНИ след ваксинацията. Всички твърдения са на жена му, не на някакъв специалист. Сега си представи, че жена му е предубедена колкото теб относно ваксините - какво ще твърди?

--- Цитат на: Радико в Януари 10, 2021, 10:02:06 pm ---Юлияне за съжаление EDM е много много прав в този случай. Може да не е на 100% процента но много. Казвам ти го до някъде и от горчив личен опит. Технологията по която се произвеждат ваксините сега не е тази по която са правени някога. Не мога да коментирам дали се прави умишлено или е плод на безскрупулно желание за печалба, но това е днешните ваксини колкото помагат толкова и ако не и двойно вредят.

--- Край на цитат ---

Е как да не помагат? Има много болести, които изобщо сме ги забравили именно заради ваксините. Дори и в Африка има ползи - успяват да задържат еболата и всякакви гадости под контрол.
Да, има странични ефекти. Да, има починали. Обаче ... от коронавируса само в България са починали над 8 000 души за година. Да приемем че голяма част са умрели от нещо друго, влошило се от коронавируса, но за едни 10% именно вируса е причината да умрат. Ако от странични ефекти от ваксината починат 8, но се спасят 800 живота - дали ваксината не е добра?

По същата логика всички хирурзи са убийци - на операционната маса умират немалко хора. Аре тогава да оставяме хора с инфаркти, апендицити и тежки травми без операции - така никой няма да умира в операционната, ще си мрат по къщите...

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2021, 10:14:50 pm ---juliang, не знам дали си българин въобще, но ми направи много грозно впечатление, когато каза, че не е имало турско робство и Баташко клане, а хайдутите били най-обикновени магистрални бандити, дето грабили товари. Аз съм от хайдушки род и пра -пра дядо ми /чиято фамилия нося/ е бил наистина голям разбойник - хайдук на турски, но не е крал каруци, а е рязал глави, за да отмъщава за България. В моя град са били избесени над 100 хайдути в центъра на едно дърво, казва се Старият бряст - още го има, миналата година изсъхна.

--- Край на цитат ---
ЕДМ, а българското племе откъде се е довлачило на тая територия? И какви сме били за местното население през 7 век? А за византийците какво сме представлявали? Мили гости? Чий сме го търсили на портите на Константинопол?
Така че кой какъв е бил е въпрос на гледна точка. На практика белите американци са нашественици в САЩ, коренното население са си индианците. Там също са рязали глави и са склапирали бледолики. Не съм сигурен, че индианците вдигат паметници и честват някакви техни си герои, борили се срещу белите, като Оцеола и Винету примерно. Т.е. сигурно има и такива откачалки, но ... не е масово.
Кат сме такива ербапи, що в момента няма хайдути в Кавала или в Одрин? Защо никой не обелва дума да си връщаме тези територии? Защо не се караме с Румъния за северна Добруджа?

EDM electronics:
За добра имунна система – лично мнение и опит

Т.к. имах питане на лични от колега затова, как се постига добър имунитет въобще и в частност чрез гладуване, реших да споделя мнението си тук в темата – може на някой да му светне под калпака, винаги съм готов да помогна. Ще дам ценна информация подкрепена с дългогодишна практика.

Гладувам редовно от 20 г. Правил съм само едно продължително от 23 дни, няколко от 10 и 7 дни, а голямата част са 3-дневни, защото мога спокойно да върша обичайните си задължения – да ходя на работа или да „чеша пъпа“.

При гладуване се допуска една основна грешка и аз не бях изключение: преди да се започне с такава работа е нужно да се изчисти организма от паразитите, това са многоклетъчни организми с които не е способна нито една човешка имунна система да се справи. Паразитите се извеждат от организма само с билкови препарати, не с химии. Химията действа само на един вид паразити, а билковите препарати в широк спектър.

Ако в организма има паразити и той бъде лишен от храна, лишавате и тях от храна, защото те ядат вашата храна и пият от вашата кръв /плоските червеи причиняващи анемията при жените основно/. Няма човек, който яде месо, да няма паразити в организма си. Те обитават предимно червата и черния дроб. Ако обаче навлязат в тялото, примерно в мозъка или очите, мускулите, нещата стават много сериозни и много трудни за убиване на паразитите, много често невъзможни. Ако гладувате с паразити ще получите болки в черния дроб и червата – те започват да ви ядат вас. Когато ги лишите от храна, те ще ядат органите ви. Много дълго ще стане да говоря за последствията – има такива.

Най-доброто средство против паразити са гъбите – пачи крак и шейтаки. Диви гъби, не колтивирани от магазина. Съставката, която действа на паразитите е полизахарид от тези гъби, извлича се при специални условия. Пие се на капсули. Иначе е нужно да се яде по 300-500 гр. изсушени гъби, което е проблем. В капсулован вид се пие само съставката, която не убива паразитите, а уврежда нервната им система. Те остават живи, но с увредени двигателни способности. Напускат организма с изхождане и няма никаква интоксикация за разлика, ако се ползват препарати, които ги убиват. Тогава те се разлагат и започва страшна интоксикация, която вече вреди страшно на организма.

Може да се гладува само на вода, може и на 1 кг. плодове на ден – тип Лидия Ковачева. Пие се вода, колкото ти се пие, без насилване. След гладуване организма се изчиства от токсини и стари клетки. Тялото се прочиства от миризми, които идват именно от гниенето на старите клетки и развъдилите се в тях бактерии. Като цяло организма започва да функционира много по-добре. Повишава се кръвообръщението, метаболизма, секреторните функции, изчезна умората, появява се бодрост без нужда от кафе стимуланти.

Редовното гладуване води до устойчив имунитет и човек престава да боледува най-малко от вирусни и респираторни заболявания. Честите боледувания от такива заболявания показва слабия имунитет. Под чести имам предвид дори 1 път на 2-3 год.
Не бива обаче да се изпада във вманиачаване на гладуването, то само по себе си не е панацея, а част от комплексни мероприятия.

Едно от тях е спорта. С какво е полезен спорта?
Чрез него се повишава кръвообръщението и се прави масаж на вътрешните органи. Бягането – най-доброто решение за здравословно спортуване. После вдигане на тежести – с изключено вманиачаване за чупене на рекорди /това вече е вредно/. При бягане се повишава сърдечния ритъм, ускорява се пулса и кръвното налягане и кръвта започва да тече до най-труднодостъпните краища на тялото, където иначе почти не тече. Тръскането прави масаж на вътрешните органи, също подобрява тяхното кръвообръщение. Вдигането на тежести развива мускулатурата на тялото и повишава метаболизма, вдига нивото на тестостерон, което с годините намалява за сметка на естрогена – женския полов хормон. Повече естроген при мъжа унищожава и малкия тестостерон – мъжът започва да трупа мазнини. Пуска корем – той стърчи 50 см. пред него, ханша става по-голям, омазняват се гърдите и вътрешните органи – той се превръща в жена, най-малко джендар. Алкохола, мързела, цигарите, допълнително усилват този процес на естрогениране на организма. Той води и до укротяване на мъжа, става послушен роб, защото му липсва тестостерон, който го прави агресивен. Нормално мъжът трябва де е леко, контролируемо агресивен. Яденето на сладко силно засилва производството на естроген и подтиска хормона тестостерон. Ако искате по-дълго да бъдете мъж, не яжте сладко! Тестостерона е отговорен и за производството на сперма. Съвременният мъж има 3 пъти по-малко сперматозоиди от предните поколения, той е почти импотентен, но не си го признава. Доказва се на мъж с това колко много пиел и колко пушел, какви банкети правел.

На следващо място е правилното хранене. Накратко: да не се преяжда, да не се яде повече от 3 пъти на ден, най-добре 2 пъти, да не се яде много концентрирани високомолекулярни белтъци /животински/, да се избягват захарните изделия, повече сурова растителна храна, зеленчукови сокове преди всичко и то от хлорофилни растения - зелени, а не плодови. И накрая, последното ядене за деня да не е по-късно от 18:00 часа. Ядене след този час уврежда целия организъм.

Хранителни добавки за подсилване на имунитета
Приемане на Витамин Д3 с титар 1000-2000 през ден по една таблетка. Приемане на минералите цинк и селен по 1 таблетка на ден.

Следващия фактор е психическото здраве. Здравето е комплекс от човешки фактори. Човек има психика, характер с всичките им недостатъци. Всеки знае себе си и трябва да работи за психиката си – да е спокоен, уверен, да не се отчайва, да избягва стреса и да е оптимист. Трудно ми е да дам съвет как се постига всичко това, но за стреса ще дам:
- Най-добре се потиска стреса с БЯГАНЕ! Бягането извежда от организма увреждащите хормони на стреса – адреналините. Именно те увреждат кръвоносната система и сърцето.
- Другото средство е дишане само с корем. Едната ръка на корема, другата над него и се диша само от корема.

Ако се изпълнява горенаписаното при условие, че са премахнати пороците на алкохолизъм, цигари и преяждане, човек може да постигне завиден имунитет и не му трябват никакви прехвалени ваксини на Бил Гейц.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия