Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
rumen21, аз тая информация я дадох за хора, като теб. На един да помогна, все е файда.
Знам за т.н. "спортно сърце" много добре и се съобразявам винаги с това. Трябва да не се претренирва. Преди години бягах в събота до 20 км. После намалих на 10 км, а през останалите дни 3 км. Сега бягам 2х5 км. Сутрин 5 км и следобед 5 км без да се натоварвам да речем 3-4 дни в седмицата. Има маратонци - българи, които бягат всеки ден по 40 км и това вече е проблем според мен, прекалено е. Разликата между лекарството и отровата е в дозата. Трябва да се бяга с леко темпо и да не се вдига пулс повече от 130.
За гъбите:
Понеже форумът е пълен със злобни старци - пенсионери и полупенсионери алкаши и пушачи, противници на спорта, които само чакат нещо да кажа и го омаловажават, ще ти отговоря на лични. Ще ти дам линк с видеа на един много умен и начетен човек, ще научиш много от него. Гъбните екстракти се продават в омразната за дъртаците Русия.
EDM electronics:
Лоши новини! Голям мор в САЩ след ваксинация срещу К-19
В някои случаи пациентите са умирали няколко дни след ваксинацията.
От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System съобщиха /забележете, това съобщение не е от руската пропаганда :D/ броя на гражданите, починали след ваксинация срещу COVID-19, пише The Epoch Time. Според изнесената информация, 55 летални изхода са регистрирани сред хората, които са си сложили ваксини на компаниите Moderna и Pfizer/BioNTech. В някои случаи пациентите са умирали няколко дни след ваксинацията. В щата Колорадо например 66-годишен мъж, обитател на дом за възрастни хора, след ваксинацията е почувствал сънливост и цял ден не е станал от леглото. На следващия ден го открили в леглото „блед, с полуотворени очи и пяна около устата”. По това време вече не дишал и пулсът му не се усещал. Освен за случаи с фатален край се съобщава и за 96 души, които са с опасност за живота усложнения след ваксинацията. В други 24 случая граждани са съобщили за намалена трудоспособност. При 225 човека се е наложила хоспитализация след поставянето на ваксината, а още над 1,3 хил. са потърсили сами спешна медицинска помощ.
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/loshi-novini-golyam-mor-v-sashch-sled-vaksinatsiya-sreshchu-k-19_news793858.html
Колеги, американските ваксини се оказаха, като руските боклуци, дори още по-страшно. Те сеят смърт, както аз предварително очаквах. И това е само за сега. Не се знае след време заложеният им часовников механизъм как ще действа.
Надпреварваха се с руснаците, надпреварваха, бързаха и накрая изсраха едно лайно. Бързата кучка кьорави ги раждала.
Ksurnev:
Не, бе ЕДМ. Мохабета отдавна е друг!!!
В това Dender време!
" Бързата кобила родила слепи кучатаааа"
EDM electronics:
Третия етап за изпитание на ваксината на Файзер е трябвало да завърши на 17.01.2023 г., въпреки това те пуснаха ваксината 2 г. по-рано.
Освен много умрели от ваксината има и много с парализа, с неврологични увреждания.
Тук намерих едно видео от немска телевизия, може да се видят последствията от ваксината:
https://www.youtube.com/v/kf6NDIiE3Tw
VITAN:
Радико бе прав, нямат на Запад доброволци и злите професорски езици твърдят, че тая ваксина била изпитана само върху кучета и котки...
М'мтака е, като нямат ГУЛАГ. То едно Гуантанамо колко е? Шепа хора.
И това, кое виждаме според мен е нищо.
Ако има бум на рак или нещо от сорта след месеци, тогава стой та гледай?
За протокола:
- Колко неудобни на САЩ президента в Латинска Америка си отидоха от рак?
И не ли рака да е вирусно заболяване?
Всичкото е само "за протокола". Хипотеза. Оставете си пистолета в кобура, може патроните да ви дотрябват за друго...
Аз нищо хубаво не очаквам от свят, който може да сътвори това:
-
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия