Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (26/712) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 24, 2020, 07:45:58 pm ---Аз така и не получих отговор на въпроса защо военни.
ЕDM Без значение какво ми се привижда на мен. Като Витан не може да даде смислен отговор дай го ти или и ти нямаш отговор.
Защо военни руснаци.

--- Край на цитат ---
Защото оборудването на полевата апаратура е военно. Самолетите са военни. Това са медици, които ще действат при военно положение. Това е мобилна болница. Защо им е да поддържат и цивилни, да не би да нямат болници навсякъде? Медиците се водят към военното ведомство, също като нашите военни болници и там лекарите имат офицерски чин, но нямат нищо общо с управлението на ядрените ракети.

Виж, простееш с изявленията си и въпросите си. Да наречеш военен десант на хора, които са отишли да помогнат в труден за държавата момент и да си помислиш, че една шепа хора ще превземат НАТО от Италия, като се възползват от пандемията означава, че или се дразниш или не можеш да мислиш нормално.

Радико:
Така е Юлияне и аз го знам и EDM и Витан ама на тях не им изнася да го кажат. Защото когато руснаците пращат военни това е медицинска помощ а когато американците пращат това е инвазия на империалистите. Нищо че Италия е същата  "империалистическа държава.
Седем хиляди военни има от цяла европа. От разединена европа. Забравих Това пак е инвазия.

VITAN:
И то до колкото знам Италия нищо не плаща...
Казаха ти, че простееш, но според мен е по-тежка диагноза.

dmitarp:
ето защо https://bg.rbth.com/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/333053-ruski-voenni-virusolozi-v-italiya?fbclid=IwAR36oPUate0SfmPlxRt9yoCZ1u4H7PMgla8Jhk5oBXKVaD13y4uGOY-cTOI

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 24, 2020, 08:03:04 pm ---Така е Юлияне и аз го знам и EDM и Витан ама на тях не им изнася да го кажат. Защото когато руснаците пращат военни това е медицинска помощ а когато американците пращат това е инвазия на империалистите. Нищо че Италия е същата  "империалистическа държава.
Седем хиляди военни има от цяла европа. От разединена европа. Забравих Това пак е инвазия.

--- Край на цитат ---
Радико, продължаваш да простееш.
Италия не е империалистическа държава, територията й е била част от Римската империя, която залязва през 15 век. През ВСВ Италия е губеща страна и има ограничени военни сили, като България. Хабер си нямаш от нищо.

Не правиш разлика между капитализъм, демокрация и империализъм. Приказваш неща както винаги да се намираш на приказка, дали е вярно или не, няма значение.

А когато американците пращат какво? Какво пращат американците? Какво пратиха в Италия или в България?
Пращат не военни медици, а танкове и ракети и утре теб ще накарат да се биеш с руснаците за тяхната кауза и за твоята родина ЕС.

Пращали били американците....те не пращат а изпращат българското злато и пари, изпращат, не пращат...бъркаш посоките на товарите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия