Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Хулио, изгледай видеото, което дадох и с'а фъргай на амбразурата!
Само ти можеш да защитиш глобалистите. Не оставят това на аматьори като Радико...
Радико:
Юлияне прав си, че китайците успешно пребориха вируса обаче мен малко ме притеснява факта, че при тяхната статистика един милион загинали от странични ефекти би изглеждал във сводката така:
--- Цитат ---проявяват се изключително редки вписодични усложнения, около 0,5 на Хиляда
--- Край на цитат ---
VITAN:
Европейската комисия разреши използването на руската ваксина на територията на ЕС
https://bgr.news-front.info/2021/01/22/evropejskata-komisiya-razreshi-izpolzvaneto-na-ruskata-vaksina-na-teritoriyata-na-es/
Държавите от Европейския съюз имат право да купуват ваксини срещу коронавирус, дори ако тези препарати не са включени в европейската стратегия за ваксинация.
Европейската комисия стигна до такова решение, след като разреши на Унгария да закупи руската ваксина Sputnik V.
„Ако държава-членка на ЕС иска да сключи договор с производители на ваксини, които нямат договор с Европейската комисия и не са част от стратегията на ЕС за ваксиниране, като ваксината Sputnik V, тя има право да го направи“, каза говорителят на Европейската комисия Щефан Де Киерсмакер.
В този случай, каза той, ваксината няма да бъде разрешена за употреба на европейско ниво, но може да се използва в отделна държава.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Януари 22, 2021, 07:28:06 pm ---Юлияне прав си, че китайците успешно пребориха вируса обаче мен малко ме притеснява факта, че при тяхната статистика един милион загинали от странични ефекти би изглеждал във сводката така:
--- Край на цитат ---
Ами това е статистиката - процентно. Китай примерно има над 60 000 загинали от катастрофи по пътищата. Но това е един нисък процент в сравнение с нашите 600.
--- Цитат на: VITAN в Януари 22, 2021, 07:37:57 pm ---В този случай, каза той, ваксината няма да бъде разрешена за употреба на европейско ниво, но може да се използва в отделна държава.
--- Край на цитат ---
Да, след като в определената държава се проведат съответните изследвания и се издаде разрешение за използване. Нещо, което ЕС с нашите пари вече е направил за две ваксини.
Радико:
Витане дали прочете отговор #1258.
Ако го беше прочел нямаше да го повтаряш дословно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия