Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (260/721) > >>

tobo1:
Бях чувал от руснаци, че Путин е сложил ръка върху почти всичко в Русия, ама че и ваксините произвежда не знаех. Благодаря за информацията.

Радико:

--- Цитат --- Щях да забравя:
Миналата седмица проведох собствено социологическо проучване върху мои познати, около 15 човека и всички те ми заявиха, че ако се наложило да се ваксинират при пречка да пътуват зад граница, ще го направят само с руската ваксина, нямали никакво доверие на Файзери, шмайзери и пр. западни качества. Въпреки, че не са путинофили те избират ваксината на Путин.   
--- Край на цитат ---
Да аз гледах резултатите от една анкета по въпроса проведена в Dir.Bg
70% от участвалите в анкетата бяха заявили, че биха се ваксинирали САМО със руската ваксина. Което ме връща към мнение което споделих тук преди време. Играят си на "доброто ченге и лошото ченге"
Онова което не бива да бъде във ваксината ще бъде точно в руската ваксина. Аз не бих се ваксинирал с никоя.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Февруари 02, 2021, 06:07:45 pm ---Онова което не бива да бъде във ваксината ще бъде точно в руската ваксина.
--- Край на цитат ---
Филмче по-долу:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9c%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%8f-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d0%bc-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d0%b5-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%b0/

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Февруари 02, 2021, 06:07:45 pm ---Което ме връща към мнение което споделих тук преди време. Играят си на "доброто ченге и лошото ченге"

--- Край на цитат ---
Какво елементарно мислене. Това дори най-полуделия конспиратор не би си го помислил.

VITAN:
Хора, не дразнете с незнанието и надменноста си и няма да си го получавате.
-
https://www.youtube.com/v/WGo9rEKN3XY
Малко ограмотяване часът какво е, литърът защо е...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия