Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (265/721) > >>

Ksurnev:

--- Цитат ---С моята полуграмотност успях да чуя какво казва руският министър. Малко, но достатъчно.
П.П.
Ksurnev, що за куха лейка си с тези опити за завоалирани обиди?
--- Край на цитат ---

Защото плещиш Кухи работи Минди. Да беше потърсил цялото интервю.
Ама защо???

mind:

--- Цитат на: juliang в Март 09, 2021, 06:56:25 pm ---Как си го представяш този "изолат" и как ще докажеш на някой че това вътре е коронавирус?
Щот е много лесно да искаш да ти доведат коронавируса за да го разпиташ лично. Но нещата не работят така.
Със същия успех можеш да поискаш доказателство за съществуването на електрона и че ще приемеш доказателство само снимка или шише с електрони за по-нататъшен анализ.
--- Край на цитат ---
juliang, недейте да принизявате така, да го докарвате по детински и да се правите на интересен - искал съм шише с електрони???
Вие как разбирате, че един акумулатор е зареден? Нали не му броите електроните?

Науката НЕ е на това ниво. Ето ви вирус на един век, сниман преди половин:

Има стотици книги и учебници, дори най-простата уикипедия да отворите, ще намерите предостатъчно информация. Откъде я имат тази информация? Или смятате, че е съчинение по картинка?

--- Цитат на: juliang в Март 09, 2021, 06:56:25 pm ---Разбираш ли ... 100 нанометра е размер....

--- Край на цитат ---
Разбирам... 2 нанометра е ДНК, но се знае и ДНК анализ се използва от години, ГМО също.

--- Цитат на: juliang в Март 09, 2021, 06:56:25 pm ---Та моля ти се обясни ми как точно си го представяш тоя "изолат"... преди да искаш някой да потвърди че го има.

--- Край на цитат ---
Аз не си представям нищо, има си специалисти в областта, които знаят какво да изискат за доказателствен материал.
Ето цитат от една статия:
"De Silva maintains that using transcribed RNA rather than RNA extracted from quantified viral stocks is no reason to question the existence of SARS-CoV-2."

Горния въпрос може да го зададете на същия тоя Де Силва, който твърди:
“There are now hundreds of stocks of cultured SARS-CoV-2 in laboratories around the world”

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-cdc-idUSKBN27633R

mind:

--- Цитат на: Ksurnev в Март 10, 2021, 11:21:17 am ---Защото плещиш Кухи работи Минди. Да беше потърсил цялото интервю.
Ама защо???

--- Край на цитат ---

А толкова ли беше трудно да го дадете това интервю в предния пост? Да опровергаете кое не е вярно, и кое е така и така.
Но не, по-лесно е да си покажете килийното възпитание, включително и в този пост!

Аtos:
Стига глупости, момчета!
Заразените днес били...3800, ма...щото направили 17 000 теста, разбираш ли...Ако бяха направили 50 000 теста, заразените щяха да са поне 10 000.
Кой вярва още на тези тъпотии? Наистина ли има между вас още такива наивници?
При условие, че положителен тест показват и пъпеш и домат...?

Не можели да изолират вируса? Пълни глупости! Как досега ги изолираха и изследваха?  Това е вирус, не призрак! Или пък греша и е точно призрак?
Май по-вероятно ми се струва!

Ваксини?
Още по-голяма тъпотия!
Ваксините на Пфайзер са на поне 10-15 години, поне тези, които сега ни ги набутват! НИТО ЕДНА не е разработена за коронавирус19!
Кой, по дяволите, съхранява ваксини на минус 70 градуса? Този, който знае, че са стари (та чак древни).
Обратното - коронавирусът, който сега ни разхвърляха е разработен, за да се пробутат тези ваксини!

Единствено руснаците разработиха ваксина от вируса, а не вирус за ваксините, които вече имат!
Доколко е ефективна вече - времето ще покаже!
Не бъдете наивни - не се "лекувайте" с аспирин за бронхопневмония!

VITAN:

--- Цитат на: Аtos в Март 10, 2021, 07:20:08 pm ---Ваксините на Пфайзер са на поне 10-15 години, поне тези, които сега ни ги набутват! НИТО ЕДНА не е разработена за коронавирус19!
Кой, по дяволите, съхранява ваксини на минус 70 градуса? Този, който знае, че са стари (та чак древни).
Обратното - коронавирусът, който сега ни разхвърляха е разработен, за да се пробутат тези ваксини!

--- Край на цитат ---
Когато влязох в казармата, дрехите ми бяха мой набор.
Носихме към артелната едни замразени тежки заклани телета, съхранявани при -40 градуса, пак мой набор.
За -70 градуса ползвайте интерполация. Бил съм на около 18 години :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия