Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (268/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: xakep в Март 11, 2021, 02:14:28 am ---Не искате ваксини? Защото не знаете какво съдържат?
Ами прочетете листовката, там пише.
--- Край на цитат ---
Не можеш да си утолиш жаждата с Кока-Кола.
Защо?
Защото в нея има сол.
Т.е. както не можеш да си утолиш жаждата със солена вода.
Имаше цял документален филм по въпроса.
Искаш ли да осъдиш Кока-Кола, що не е сложила сол на етикета си?

Или с други думи:
Като си купиш бисквитки "Катеричка", от там катеричка ли изкача?!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Март 11, 2021, 08:50:11 am ---Не можеш да си утолиш жаждата с Кока-Кола.
Защо?
Защото в нея има сол.
Т.е. както не можеш да си утолиш жаждата със солена вода.
Имаше цял документален филм по въпроса.
Искаш ли да осъдиш Кока-Кола, що не е сложила сол на етикета си?!

--- Край на цитат ---

В Кока-Кола НЯМА сол. Стига си разправял глупости. Може да има следи от сол в някоя от съставките които влизат в колата, но това са примерно 20-50 милиграма в кенче или бутилка.
А не можеш да си заситиш жаждата заради кофеина, който има ясно изразен диуретичен ефект.

VITAN:
Документалният филм съм го гледал преди 10-тина години, но няма да си губя времето да го търся точно заради тебе. Файда йок!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Март 11, 2021, 09:18:32 am ---Документалният филм съм го гледал преди 10-тина години, но няма да си губя времето да го търся точно заради тебе. Файда йок!

--- Край на цитат ---

Какво значи "документален филм"? Някой гаражен капацитет с подръчни средстава показва нещо, дет си няма понятие какво е? Или журналист с килийно образование е копнал някакви данни от нета?

Да нямаше наши горелки в Кока-Кола в Костинброд и да не съм виждал какво има под навесите - да ти повярвам. Ама се сещаш че трябва да има тонове сол някъде в предприятието, които да се влагат, а аз такива не видях. А не е като да не гледам :)

Нали се сещаш че ако имаше толкова сол и това не беше обявено на етикета, все щеше да се намери някой медицински активист дет да ги скъса от съдебни искове. С тия неща вече никой не смее да се бъзика, щото са лесни за  доказване и струват скъпо в съда.

Ksurnev:
mind

--- Цитат ---Но не, по-лесно е да си покажете килийното възпитание, включително и в този пост!
--- Край на цитат ---
Разликата между мен и Минди е ЕДИН КАМИОН КНИГИ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия