Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (275/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Март 20, 2021, 09:39:00 pm ---Отгоре на това рашките все още нямат ресурс да произвеждат за собствена употреба, не знам как ще задоволят търсенето в световен мащаб.
--- Край на цитат ---
Е то тоя на аватара ти посмъртно не мое го разбра, как става тоя номер.
В политкоректна медия такива факти няма.

Радико:

--- Цитат --- Хора умират на операционните маси, умират блъснати от автомобили, ударени от ток... да спрем всичко това ли? 
--- Край на цитат ---
Ами по добре да се спре и да се продължи едва когато има добре направена ваксина действаща за всички щамове защото това което гласят сега е псевдоваксина предпазваща ден до пладне. И теябва да се ваксинират всички постоянно като гражданската отговорност на колите. Лечението на болните вече не е проблем обаче не само не се препоръчва ами направо се забранява. От аналгин хинина се оглушавало та по добре да умреш от коронавирус със здрав слух от колкото да оздравееш оглушал смехория. Просто ваксините гарантират необятен и неизчерпаем пазар. Докато лекарствата слаба работа. Къде е да лекуваш един град хора къде е да ваксинираш ЦЯЛА ЕВРОПА ЕЖЕГОДНО

krasias:

--- Цитат на: juliang в Март 20, 2021, 09:39:00 pm ---А цялата история е да се ваксинират възможно най-много хора възможно най-бързо - това е начина да се намали рапространението и смъртността.

--- Край на цитат ---
Що ли не ти вярвам а, ми щото имам опит с ваксини. Преди много години още по комунистическо време ни ваксинираха против шарка, е и аз съм ваксиниран ама си боледувах от шарка и то не ми беше по леко, и с други ваксинирани беше същото. Много скоро ще видим това как тия защитените от ваксината боледуват наравно с другите та ако ще и десет пъти да им поставят ваксина. Щото не е едно и също да намериш нокът от лъв и да срещнеш истински лъв. То и сегашните данни сочат че ваксинацията с нищо не помага, ама докторите си карат по стария принцип, което не се лекува с пеницилин се лекува със свръх дози пеницилин.

svetlio760:
Ваксините заразяват. Ще предизвикат колкото вълни са им нужни за да ни ограбят до шушка, аман от ковидиоти, които смятат грипът за нещо ново, че и нещо дето тряя се борим с него!!! Карах гадостта февруари преди първия локдаун, знам кво ви плюя в ушите от първо лице! >:(

montanar:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия