Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
Между другото, майка ми го кара в момента тук в къщи. Лекарят й въобще не я прие да я прегледа, та трябваше аз да й мисля какви лекарства да й купувам от аптеката и какви лечения да й измислям. Вече се оправя.
EDM electronics:
--- Цитат на: бай Теню в Март 24, 2021, 01:24:49 pm ---Това е от Путин https://www.facebook.com/oktay.hasanov.1/videos/10158996301125575
--- Край на цитат ---
ТенЮ, ти ако не си ням, ще си лаконичен. Нямаш изречение с повече от 2 думи, а понякога и -2.
Нищо, ама ти за пранкове чувал ли си или си изпаднал германец?
GMG:
Като страничен наблюдател, който не Ви чете темите обикновено, прави впечатление като влезеш в мазето и страницата е препълнена за деня... от чисто любопитство човек отваря някоя и какво да види..? ???
Дружинката Витан, ЕДМ, Радико, Монти и чатпат Юлиан опонира - напрао сте за връзване, казвам Ви! ;D
Къде остана духът на мазето?
Припомнете си от къде тръгнахте и кога за първи път прочетохте или научихте конкретни неща за които нямаше да знаете и до сега. ;)
Приятелю EDM electronics, научил си май нов термин "пранкове", може и да си по-голям по възраст, ама виж как се тълкува и в какво значение, защото при бай Теню не върви. ;)
Гледам темата е всеобхватна и лично на мен ми прави пак впечатление, че използваше преди доста турцицизми отколкото наши, руски или англо-заместители.... така, че имаш напредък бих казал. :D
Обаче не завиждам на развитието и проблясъка който съчетавате, освен свободното Време!
Бъдете ЗДРАВИ! .... Живота бил кратък..
Наздраве!
krasias:
А ето и нещо за същността на ваксините https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/angelov-kaza-mogat-li-vaksiniranite-da-prenasiat-koronavirusa-6123181 . Значи ваксинираните си се заразяват боледуват си, пренасят болестта, само уж я карали по леко, е как тогава ваксините ще спрат пандемията. Каква е разликата дали болестта се разпространява от ваксиниран или неваксиниран, а да имало някаква разлика ваксинираните разпространяват мутирал вирус. И пита се в задачата защо ваксинираните боледуват нали имат изградена защита, нали са пълни с антитела, нещо теорията не е наред, не се връзва с реалността.
Радико:
Море не само, че не се връзва ами дори няма пресечна точка. Има връзване само със определени финансови интереси. Не мога да разбера кви са тия хора. Казват им истината в очите и те пак избирателно чуват съвсем друго, това което им внушават, че трябва да чуят. Ооооф чекай да спестя на Витан писането. Че резултата със Спутник е на 100% аналогичен. Само за китайската не знам как е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия