Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (285/721) > >>

EDM electronics:
Не е далеч денят, когато Европейският съюз ще трябва да се поклони на Руската федерация, за да получи “Спутник-V”.

В Норвегия предсказаха, че ЕС ще отиде при Русия, кланяйки се за “Спутник-V”

Чета днес тези заглавия и си викам, я, и аз съм разсъждавал, като норвежците.  :D
Оказа се, че Европа няма доверие на собствените си творения, а Русия уж беше изостанала страна и всичко руско беше боклук, яааа....  ;)
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/v-norvegiya-predskazakha-che-es-shche-otide-pri-rusiya-klanyayki-se-za-sputnik-v_news808670.html

Помня в началото как западната пропаганда обвини Русия отново, че хакери крадели формулите на Астра Знека, а то какво се оказа, че руската ваксина излезе за употреба месеци по-рано /първа в целия свят, като първия спътник и първия космонавт!/ и няма никакви странични ефекти /па и няма нищо общо с англо-шведския боклук на Астра Зенека/, като смърт, кръвни съсиреци и зараза с вирус. Напомням ги тия неща, да не се забравят, да се знае какво е истинската пропаганда. Така и не чух някой от Русия да прави антиреклама на техните творения.

VITAN:
За да разберете колко е безопасна ваксината, опитайте преди това да си направите застраховка "живот".

Застрахователите таксуват медицинските експеримети като: самоубийство.

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d0%b5-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81/

И малко внимание към картинката в началото...

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Март 28, 2021, 09:27:08 pm ---Идея си нямаш колко е била детската смътност преди 100-150 години... Ваксините на практиак спасяват десетки и стотици хиляди детски живота всяка година.
За обира - много по-изгодно е да държиш болен човек жив и да му продаваш цял живот лекарства, отколкото да го утрепаш.

--- Край на цитат ---
Много ясно, липса на хигиена, глад, а от там и болести, но не и липса на ваксини! ВИЕ си нямате идея каква революция прави Пастьор и пълноценната храна!!!

VITAN:
Ваксината AstraZeneca е преименувана на Vaxzevria

Защо ли?!

бай Теню:

--- Цитат на: svetlio760 в Март 30, 2021, 02:30:27 pm ---Много ясно, липса на хигиена, глад, а от там и болести, но не и липса на ваксини! ВИЕ си нямате идея каква революция прави Пастьор и пълноценната храна!!!

--- Край на цитат ---
Така е Светльо, но през 50-те медицината намали смъртността и позволи на негадяите да се размножават. Сега се берат плодовете. Аз съм зоотехник  и знам що е селекция. Кьораво, куцо и сакато се размножава и е пълно с недоносени и бъгави. Да не се задълбавам.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия