Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (291/721) > >>

juliang:

--- Цитат на: krasias в Април 01, 2021, 03:17:33 pm ---Самият начин на лечение с ваксини звучи идиотски. За да се предпазим от болестта дайте да се заразим с нея!!!!!! Е какво дайте да се заразим със всички възможни болести та да сме добре и да сме здрави, да им имам логиката на докторите.

--- Край на цитат ---
А ти как мислиш че действат всички останали ваксини? Почти всички ваксини правят именно това - "заразяват" те с "омаломощен" или "убит" вирус в точно определено количество, за което опитно се е установило, че организма на сравнително здрав човек ще може да се пребори и да изгради антитела. Затова и не се слагат ваксини (никакви, не само срещу коронавирус) на хора, които са болни, на хора с проблеми в имунната система, на хора с тежки хронични заболявания. Или се слагат, но след допълнително изследване.

Имаше един репортаж на Нова преди няколко месеца. Там доктори и сестри в прав текст си казаха, че умишлено са се заразили и са изкарали болестта в контролирани условия, само и само да изработят организмите им антитела и да могат да се върнат на работа.

https://www.youtube.com/watch?v=Lab_P90Cvjg&t=325s

VITAN:
Хулио, след всичко изписано до сега за хай-тек super-puper new generation end e.t.c
не си ли малко д'рът та да се правиш на луд?!

krasias:
juliang, ма ти сериозно ли мислиш че всички тия неща дето изреди не ги знам та ми ги повтаряш. Та тия неща и малките деца ги знаят, що верно се правиш на луд все едно не разбираш какво съм написал. То само полицай може да ми върне отговор като твоя.

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Април 01, 2021, 02:45:21 pm ---Няма как да те убедя, че никой не е проектирал ваксината умишлено да убива хора. На практика всяко лекарство, дори аспирина и аналгин-хинина може да докара човек до болница и до смърт. Дори и фъстъчено масло може да убие човек, алегричен към него.
Ваксините не се отличават, и при тях ще има нежелани реакции от определени организми. Няма как тези реакции да се предвидят, без голямо количество хора да приемат това лекарство. Затова и се докладва всяка странична реакция, и се събират данни. Някога ще се съберат достатъчно данни, които ще кажат при какви състояния дадена ваксина не е препоръчително да се прилага, какво може да причини и как да се избягват тези странични реакции.
Но пак казвам - това няма как да се предвиди, докато не се натрупат достатъчно данни. Ако ти измислиш начин как да се трупат данни без да се ползва ваксината върху много хора - кажи да чуем.

--- Край на цитат ---
Да, само дето никой няма да ме принуди да ям фъстъчено масло и да ми отнеме правата за дето нито го искам, нито искам да знам дали съм алергичен към него!

juliang:

--- Цитат на: krasias в Април 01, 2021, 05:43:54 pm ---juliang, ма ти сериозно ли мислиш че всички тия неща дето изреди не ги знам та ми ги повтаряш. Та тия неща и малките деца ги знаят, що верно се правиш на луд все едно не разбираш какво съм написал. То само полицай може да ми върне отговор като твоя.

--- Край на цитат ---
Не става политик от теб...
Надявам се че можеш да четеш между редовете на това, което казват по телевизията. В момента в който има рекорди по заболеваемост и смъртност, властта разхлабва мерките. Това си е в прав текст "Преболедувайте, маа ви стара, щото ваксини за всички няма. Който оцелее - оцелее, в момента имаме по-важна задача - изборите."
Но няма как да ти го кажат по този начин. И все пак не си мисли, че само ти виждаш "истината". Истината я каза Мутафчиски докато не знаеше че камерата снима, а именно "Ще се мре. Яко ще се мре..." С ваксини ще се мре малко по-малко като обща бройка, но ще се мре от ваксини и от вируса. Без ваксини ще се мре повече, но само от вируса и стадото ще дойде на жълтите павета да иска сметка от политиците защо не правят нищо.

--- Цитат на: svetlio760 в Април 01, 2021, 07:03:19 pm ---Да, само дето никой няма да ме принуди да ям фъстъчено масло и да ми отнеме правата за дето нито го искам, нито искам да знам дали съм алергичен към него!

--- Край на цитат ---
Ми никой и не те насилва да се ваксинираш. Точно както без интервю и одобрение не можеш да отидеш в Щатите, по същия начин няма да можеш да отидеш където и да било без ваксинационен паспорт. Ти продължавай да не искаш, никой не ти пречи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия