Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (299/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: merlinbg в Април 07, 2021, 05:33:31 pm ---Не може ли малко по кротко с изразите?!? То бива простотия, ама това преля чашата!!! Това е форум, който се чете от много хора, а не селската кръчма да се псува наред.
--- Край на цитат ---
Монтанския няма ни спирка, ни спирачки.

Навремето при "Шоуто на Слави" имаше вечер на "Северозапада".
Гледах го малко, докато ми светне, защо на Северо-западна България викат: СевероЗападнала.

Простичко е: заради хората...

montanar:
Витко - и съм прост, и съм тъп, но си го знам - за разлика от начетените като тебе де не могат обувките да си вържат а само разглаголстват.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 04:17:40 pm ---1. Питай арменците и сирийците от кого им се наложи да се бранят и кой ги спаси - пак?

--- Край на цитат ---
Не знаех че и те са членове на НАТО.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 04:17:40 pm ---
2. Постанл си документ на английски от 16 стр. с таблици, без да споменаваш на кое да наблегна и без дори да дадеш и най-малка подробност, за какво се говори в този документ.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: juliang в Април 07, 2021, 09:35:20 am ---... Изследването е върху около 20 000 души, от които 15 000 са били с ваксина, а 5 000 - с плацебо. Как да се извади заключение за случаите с тромбоза от толкова малко хора? От получилите ваксина 1 е имал тромбоза, от тези с плацебо - нула. ... Има една секция, която направо е комична - от получилите ваксината има по един случай на сътресение на мозъка и фрактури на китката и раменната кост. И едно алкохолно отравяне. А при получилите плацебо не са наблюдавани такива случаи... Вероятно ваксината е виновна? :)
Двама от получилите ваксината са заразени от Ковид 19, от тези с плацебо - 11. Наистина ли ваксината е толкова ефективна?

--- Край на цитат ---
Не само документа не четеш, не четеш и какво пиша. Как да се води дискусия с теб?

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 04:17:40 pm ---3. С Русия ще воюваш там, където те прати американския окупатор и узурпатор

--- Край на цитат ---
Е няма да стане - вярвай ми. Поне аз и около 80% от българите няма да тръгнем да се бием с руснаците във война. Но не мога да гарантирам за всички - когато Русия "си върна" Крим имаше една шайка безделници, които отидоха да воюват на страната на Украйна... в Донбас. Срещу руснаците.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 04:17:40 pm ---... Докога ще се извинявате с руснаците за неуспехите на лъжовната демокрация и пазарна икономика. До тука сте я докарали благодарение на остатъците от социализма, но те вече не останаха, оттук нататък ще е по-зле. Зле сте, не защото ви преследва призракът на комунизма, а защото сте лишени от самостоятелно вземане на решения, налагат се чужди управления, неизгодни за държавата.

--- Край на цитат ---
С малка част от казаното съм съгласен - малък народ сме, не можем да се пъчим на всички, трябва да си намерим някой, който да ни закриля - като първолак в училище. Да, има вероятност големия батко който ни закриля да почне да залязва, но ... не можем пък да се обръщаме като палачинка през 5 години.
А че все още носим социализма и комунизма в мозъците си (някои по-скрито, други съвсем явно) е видимо за всички, травмите от тия 45 години няма да отминат поне още едно поколение. Все още има маса народ които мислят, че държавата и е длъжна с нещо - тя трябва да им намери работа, да ги пази, да им осигури пазари, да им плаща обезщетения... а в замяна те си пишат фалшиви болнични за да слеят празниците, крият данъци, не плащат осигуровки, влачат всичко което не е заварено или бетонирано в земята...

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 04:17:40 pm ---... Пирати, които грабят с пълни шепи 95% от сирийския петрол, окупирали с военни бази суверенна страна - с тях сме станали партньори.

--- Край на цитат ---
Точно па Сирия да не беше казвал... там е единствената руска базаа извън територията й. Кажи ми к'во търсят там руснаците? Опазват световния мир? Баш в Сирия?

VITAN:
Не мога за себе си да реша:
- Неграмотен ли си.
- На луд ли се правиш.
- Соросоид ли си.
- Или си просто лукав.

Да попълним пропуските:
1. Турция въоръжи Азербайджан, шилосваше го за война с Армения и помагаше много във войната. Това, че тука тия неща се криеха - друга тема...
2. Турция има окупационни войски в Сирия. Оооо-ку-па-ци-онни!
3. Русия е в Сирия по официална покана на легитимните сирийски власти.
Уффф не бее! Не са легитимни, не се признават от САЩ. Авееее, там от власти.
4. Ако руснаците не бяха там, току виж тукашните легитимни власти настанили бежанци у вас в хола! И това никак не са приказки от 1001 нощ.

За повече инфо можеш да следиш еджедневните военни сводки тук:
https://www.youtube.com/channel/UCA116gIzaPYyHDmcv78AnZg/videos

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 07, 2021, 07:36:44 pm ---Да попълним пропуските:
1. Турция въоръжи Азербайджан, шилосваше го за война с Армения и помагаше много във войната. Това, че тука тия неща се криеха - друга тема...

--- Край на цитат ---
Оооо, да... Турция ги въоръжи ... :)
https://www.gazeta.ru/army/2020/09/28/13271497.shtml
държа да отбележа - това не е от Дойче веле или БиБиСи, а от Газета.ру.

--- Цитат на: VITAN в Април 07, 2021, 07:36:44 pm ---2. Турция има окупационни войски в Сирия. Оооо-ку-па-ци-онни![/url]

--- Край на цитат ---
Турция има проблем с кюрдите, дето се базират в Сирия, но правят поразии в Турция.

--- Цитат на: VITAN в Април 07, 2021, 07:36:44 pm ---3. Русия е в Сирия по официална покана на легитимните сирийски власти.
Уффф не бее! Не са легитимни, не се признават от САЩ. Авееее, там от власти.

--- Край на цитат ---
САЩ е в Инджирлик може би без покана? Или на Безмер са кацнали ей-така...
А колко е легимна една власт, дет се предава в един род последните 50 години ... не мога да преценя.

--- Цитат на: VITAN в Април 07, 2021, 07:36:44 pm ---4. Ако руснаците не бяха там, току виж тукашните легитимни власти настанили бежанци у вас в хола!

--- Край на цитат ---
Не схващам връзката... явно съм си тъп по рождение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия