Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (300/721) > >>

EDM electronics:
juliang, руснаците са в Сирия по двустранен договор за военна защита, също като договора на България в НАТО, но той е многостранен, защото участват повече от две страни. Та руснаците се намират там законно по смисъла на международното право.

САЩ обаче са в Сирия, като окупатори. Те не са там законно и причината да се намират в Сирия е сирийския петрол, каквото впрочем дирят там и турците. САЩ в момента точат и владеят в Източна и Югоизточна Сирия 95% от петрола й, като го изнасят през Ирак. Самият Доналд Тръмп го каза.

Ти явно или не четеш, или се дразниш, или наистина си едно от онова, което по-горе колета се чуди, че си.

Объркан си и по отношение на Армения. Явно не ти е ясно, кой ги спаси от повторен геноцид и кой е инициатора на тая война.

Bat_Vanko:
Пак се отплеснахте към политиката!!! Изборите минаха, спрете се!!!

Радико:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Април 07, 2021, 09:17:37 pm ---Пак се отплеснахте към политиката!!! Изборите минаха, спрете се!!!

--- Край на цитат ---
Не може. Забравяш, че има закон за запазване на импулса.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 07, 2021, 08:22:53 pm ---juliang, руснаците са в Сирия по двустранен договор за военна защита, също като договора на България в НАТО

--- Край на цитат ---
Хубав пример даваш... само ми е интересно какво (освен дупе) може да предложи Сирия на Русия. Щото... все пак и двете страни трябва да печелят нещо от един договор, нали? На руснаците едва ли им трябва нефт...
А, да - сетих се ... сирийците предлагат точно това, което предлагаме ние. Суверенитет срещу защита. Но НАТО тук са агресори и окупатори, а руснаците в Сирия са най-добрите.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 07, 2021, 10:57:36 pm ---... само ми е интересно какво (освен дупе) може да предложи Сирия на Русия. Щото... все пак и двете страни трябва да печелят нещо от един договор, нали? На руснаците едва ли им трябва нефт...
--- Край на цитат ---
Мога да ти дам перфектно обяснение, при това не съм го измислил аз, а руски военни аналитици.
Ако помолиш.
Защото каквото и да налее човек в главата ти, все тая....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия