Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (317/721) > >>

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2021, 03:23:46 pm ---
Тест за интелигентност.

--- Край на цитат ---
Явно не можеш да го издържиш. Май си забравил какво друго освен лампата е изобретил Райф и защо се е наложило да го изобрети.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Юни 03, 2021, 06:19:44 pm ---Явно не можеш да го издържиш. Май си забравил какво друго освен лампата е изобретил Райф и защо се е наложило да го изобрети.
--- Край на цитат ---
Да речем, че ми е омръзнало да се занимавам с твоята полу-грамотност... И тролски амбиции да имитираш Матросов. Последният поне нещо е свършил.

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2021, 06:50:47 pm ---Да речем, че ми е омръзнало да се занимавам с твоята полу-грамотност... И тролски амбиции да имитираш Матросов. Последният поне нещо е свършил.

--- Край на цитат ---
Стандартните лафове когато се насадиш сам на пачи яйца. Да се опитваш да редактираш ДНК с лазер... Мисля, че би имал много много повече шансове за успех ако се опитваш да правиш мозъчна операция или очна със боксови ръкавици. Най малкото петънце в което може да се фокусира видимата светлина, във него ще се съберат хиляди вируси а молекулата ДНК нали се сещаш, че е още по малка

VITAN:
Нали, за да редактираш даден текст, изпървом трябва да можеш да го прочетеш...

Казах: лазер и пр. благинки... Кое не е ясно?!

Радико:
Заповядай Витане Чети. На мен ми беше много интересно:
https://technews.bg/article-134133.html 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия