Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (329/721) > >>

ndm:
Възникнаха много въпроси по нагоре, а ето и отговорите на всички:
https://vk.com/video-32414643_456247564

Ksurnev:
Потому...
Вот почему!
https://www.youtube.com/watch?v=DmIMPMEKTYE

И още малко.
Population of the world and countries:
Каде са умрелите от вируса?

VITAN:

--- Цитат на: ndm в Юли 03, 2021, 01:49:51 pm ---Възникнаха много въпроси по нагоре, а ето и отговорите на всички:
https://vk.com/video-32414643_456247564
--- Край на цитат ---
Тролче, никой не го играе пряка демокрация, само Путин. От десетилетия има пряк маратон с въпроси я от жирналисти, я от милиони граждани. Траещи от 3 до 5 часа приблизително.
И никога не е бъгвал. Твоето тролско клипче е извадено от контекста. Не всичко по всяко време може да се каже...
12 държави са идвали да вземат ноу-хау как се прави, но никой от техните президенти не е имал багаж да помни и анализира колосално количество информация в главата си, за да е адекватен в отговорите си.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2021, 12:59:56 pm ---И не е вярно, че 3-4-5 джи мрежите не убиват хора. Убиват ги бавно и сигурно в паралел с храните, които се продават по магазините. Питай някой лекар онколог и ще видиш, че пандемията е при тях, не при ковид отделенията.
--- Край на цитат ---
Понеже целта е хората да умират, никой нищо няма да пита. За вируса на рака.
За GSM-ите и G-тата. Съвременните мъже са по-малко плодовити от едно време. Една от причините е, че си носят телефоните в джоба на панталона и ли нещо от сорта...

Ksurnev:
Списък на писателите:

Дайте да направим страница на форума във Фейсбук, за да може да си чешете езиците и клавиатурите там на воля!!!
И да се тролите, или тровите там.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2021, 12:59:56 pm ---juliang,

Конският доктор Пасков, когото се опита да принизиш с епитета "конски" е специалист именно в областта на медицината, по който повод е и публичната му изява.
Той е държал изпит по обща медиците и микробиология - същия, какъвто държат студентите по хуманитарна медицина. Микробиологията действа на конете по същия начин, както и при хората и борбата с нея е същата. Самият той е поставял хиляди ваксини на животни, продава и т.н. не съм му светил още какво.

--- Край на цитат ---

Отново да повторим - той е ветеринаред лекар, при това не специализиран ветеринарна вирусология. Подготвен е точно колкото един добър личен лекар с широк профил - и джипи-то поставя ваксини. Но е на светлинни години от специалист във вирусологията, както и аз съм на светлинни години от специалист по ядрени реактори, макар че и двамата правим топла вода...
Съветвам те да се поразровиш и да видиш с какво се е занимавал Пасков порез последните 10 години. Изобщо не ме интересува на Путин, на Жириновски или на Навални е фен.
Пасков цитира (доколкот оразбирам, не съм гледал видеото) някакъв белгийски специалист. Що точно него? Цялата фармацевтична индустрия обяснява, че ваксините са безопасни, милиарди дози са поставени, но не - всички грешат, само шепа световно непознати специалисти са прави..
ОК, прави са. И к'во да правим? Къде са лекарствата или ваксините, създадени от тия специалисти? Безопасните и ефективни ваксини? Или може само да ревем "О, не, идва деня на Страшния съд, всички ще Омрем!!!"

Виж какво става в Русия. Как се представя прекрасната им ваксина Спутник. Виж к'во става в САЩ, с техните още по-добри ваксини. Англия с вековни традиции във фармацията и с едни от най-големите заводи и лаборатории в света - там какво се случва?

Или пък Индия - вероятно заради толкова много поставени ваксини почнаха да измират? Или в Африка?

Доказано е, че ваксините са ефективни. Не 100% ефективни, не гарантират че няма да се разболееш или да умреш, но са по-добре от нищо.
Не си мисли че съм фен на ваксините. Все още не съм си поставил, мисля да иачакам докато нещата още малко се поизбистрят - и от страна на вируса, и от страна на ваксините. Засега не виждам голяма полза от ваксините. но не е и никаква. Ефективността им е колкото на грипните, каквито също не съм си слагал.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2021, 12:59:56 pm ---А тя накратко е съкращение на населението, което върви с пълна сила от вече поне 20 г.

--- Край на цитат ---

И затова вече гоним 8 милиарда. Само тази година населението се е увеличило с 41 милиона. Само днес - със 150 000. Явно плановете нещо не са ефективни. 1990-та сме били 5.2 млрд, 2000-та година сме били 6.1 милиарда, 2010-та - 6.9 млрд, до днешна дата сме около 7.9 млрд. Къде върви, и къде е пълната сила.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2021, 12:59:56 pm ---И не е вярно, че 3-4-5 джи мрежите не убиват хора. Убиват ги бавно и сигурно в паралел с храните, които се продават по магазините. Питай някой лекар онколог и ще видиш, че пандемията е при тях, не при ковид отделенията.

--- Край на цитат ---
Хората трябва да умрат от нещо. Няма безсмъртни. При условие че голяма част от другите болести вече са лечими, няма как онкологичните заболявания да не вземат превес - все пак накрая числото трябва да стане 100%.
Майка ми почина от рак преди 3 години. Имаше толкова много заболявания, че преди 20 или 30 години вероятно щеше да е починала от нещо друго. Баща ми е на 87 години и е на шепа хапчета всеки ден за всяка от болестите, които има. Да е жив и здрав, но и той преди 20-30 години отдавна щеше да си е заминал.
От какво да умират тия хора питам аз?

--- Цитат на: VITAN в Юли 03, 2021, 02:14:19 pm ---За GSM-ите и G-тата. Съвременните мъже са по-малко плодовити от едно време. Една от причините е, че си носят телефоните в джоба на панталона и ли нещо от сорта...

--- Край на цитат ---
Аз лично съм бил свидетел как крушка 40 вата почва да свети от ролка проводник, хвърлена на покрива на къща във Вакарел. Щот на 100-тина метра имаше една антена, дет от нея слушахме радио Хоризонт и Христо Ботев.
Как па тия Ора не умрЕха там... всички до един, за няколко години ...

Как па около телевизионната кула в Борисовата градина не изсъхнаха дърветете около нея? Там беше последот омясто, където съм виждал катерички и сърни в границите на София (бях още много малък, но си спомням).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия